reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Atabe - naprawde bardzo dobrze Cie rozumiem...ja ..od piatku 24 na dobe mam zgage(obce do tej pory mi uczucie!!!!!!..jest mi ciezko i puchneeee..no doslownie! do tego tez bole krzyza, skurcze i wstawanie 3-4 razy na siusiu a do tego za kazdym razem sie budze jak sie przekrecam i przerzucam brzuch z prawej na lewa stone..no i zgaga..dziewczyny hafciki u mnie to codziennosc!!!....boshe kazda ciaz jest inna..z Duska ja moglam biegac skakac, nic mi nie bylo..a teraz to sapie, narzekam i mam tez juz dosc, bo raz sie smieje..za chwile polacze..a morde dre bez powodu...wieczorem domownikow przepraszalam za moje zachowanie....:szok::happy2::-D

reklama
Witam z rana

jedyneczka ta posciel fajna szkoda ze juz mam bo te misie sa podobne do tych co mam na przewijaku bylby nieomal komplet :tak:

kacperek i fasolka ja na ip nie wyladuje predko tak mysle bo musi mnie pomordowac za mamy fochy ciazowe ehh teraz przyszedl czas na meska solidarnosc :wściekła/y:

tetina filmik dobry :tak::tak::tak::tak::tak: ale ten pan wyglada ze pod strasznie stroma gore idzie :-D a w ogole to bardzo mi sie podoba okreslenie "jasna kur.. i 100 milicjantow" :-D i w koncu poszedl :-) dzieki usmialam sie a saidlam zdolowana. Podobienstwa jest duzo fakt :tak:

atabe gin cie pewnie posle na ip bo jakos zebrac cie nie moze widac trzymam kciuki zeby bylo szybko po sprawie i duzo wytrwalosci i sily :tak:

mruczka tylko pozazdroscic ale nie jestem pewna czy bym az tak chciala ;-)

rusia witam w klubie meczacych ale chetnie bym sie z toba zamienila na wstawanie 3-4 razy na siku bo ja co godz w nocy musze isc :zawstydzona/y::-( co do zgagi masakra nigdy takiej nie mialam nawet w poprzedniej ciazy i wszystko jest inaczej wtedy tez moglam biegac skakac a przewracac sie nie moglam na lozku bo brzuch olbrzymi byl a tak to do konca smigalam, teraz jak jakas babulenka pokraka jak wstane ledwo nogi przestawiam :zawstydzona/y:

A u nas tak nie bylo ze ja wszystko m robilam i go przyzwyczailam do tego wrecz odwrotnie, gotowal sprzatal o tym zebym ja prasowala mu koszule nie bylo mowy nawet. Wiec wczoraj wieczorem prasowalam i demonstracyjnie zostawilam jego koszule na wierzchu pomiete. A na pytanei co robie odpowiedzialam ze to do czego sie nadaje czyli sprzatam piore gotuje i prasuje ale nic nie zrozumial :-(
Posmecilam i musze cos zaczac robic, ale nie mam co :-( a sprzatac mi sie nie chce juz:no: i tak wczoraj czytalam o jezdzie po wertepach i sie zastanawiam czy nie wziac sobie skakanki i pocwiczyc bede miala dwa w jednym wertepy i ruch :-)

Cześć dziewczyny:-)
Dzisiaj mam wizytę na 19 ciekawe co tam u mojego synka w końcu to facet wiec może powie " mamo idę albo nie idę!!!" hihi
tetina
ale się uśmiałam, powodzenia!!
atabe biedulko rozumiem Cię tym bardziej, że to dzisiaj 40 tydzień!

Ostatnia edycja:
Witam;-)
Wstałam i czuję się całkiem nieźle, wczoraj mniej więcej cały dzień przejeździłam samochodem, kupiliśmy z M nowe nosidełko, do tego jeszcze kilka ciuszków choć i tak nie kupiłam kaftanów i śpiochów... nigdzie niema na 56:( Ehhh... będę musiała sobie poradzić bez.
Spakowałam torbę do szpitala aby M nie musiał się martwić, mam nadzieję że spakowałam wszystko ale jeżeli coś mi się przypomni do dopakuje:)
Męczy mnie ta pogoda, jest strasznie gorąco i duszno... ledwo się wlokę od pokoju do pokoju:-(
Czekam aż wreszcie złapią mnie skurcze i będę jechać na szpital:-)
Muszę coś zjeść, tylko nie mam pojęcia co.. do tego muszę zrobić jakiś lekkostrawny obiad bo M od dwóch dni boli brzuch ale szczerze to nie mam koncepcji, może uda mi się coś fajnego wykombinować:-)

Witam Was dziewczyny

Wlasnie znalazlam to forum i postanowilam sie do Was przylaczyc.
Jestem w 6 tyg ciazy:-) i jestem na etapie panikowania:baffled:: co, jak, gdzie?...
szukam dobrego lekarza, ktory poporwadzilby moja ciaze w ramach Maternity Care Scheme, niestety im wiecej czytam na forach opini o lekarzach tym wiekszy mam metlik i wydaje sie ze ziezko jest trafic na kogos dobrego. Dr Antepowicz z Dublina nie prowadzi juz ciazy wiec ona odpada.
Musze dodac ze lecze sie na tarczyce i to dodatkowo mnie stresuje bo moze to byc ciaza z problemami - mam nadzieje ze bedzie jednak dobrze
Czytalam jeszcze, ze Dr Ahmed jest polecany. Generalnie chcialabym zeby ciaze moja prowadzi ginekolog a nie zwykly GP. Prosze Was o rady, bede bardzo wdzieczna
Pozdrawiam
Madoo:-)

"jasna kur... i sto milicjantów" nie mogę spać w taki upał :-D
Dzień dobry czerwcówko-lipcówki !!!
Zaraz ponadrabiam inne wątki, ale widzę, że ogólnie złość i agresja :-D Hejjjj przecież dopiero czerwiec, spokojnie :-p Jutro Wszystkie urodzicie :-)
Ja zaczynam kolejny remontowy dzień. M będzie zaciągał gipsem ściany, a potem czeka mnie sprzątanie po szlifowaniu - makabra...
No, ale lada chwila i będzie wszystko zrobione.
Spadam czytać, co naskrobałyście.

Tweenie Ewa powodzenia na wizytach!:-)
Atabe dobrze, że masz wizytę u gina. Może coś się ruszy:tak:
Mysza dobrze, że masz takie podejście. Ja bym oszalała jakby mój remont jeszcze trwał:baffled:

Wróciłam z badań, mam nadzieję, że ostatnich. Spotkałam panią sprzątaczkę. Powiedziała, że na jej oko to jeszcze z dwa tygodnie się pokulam, bo tak nie wyglądają babki przed porodem...Od jutra się nie czeszę i nie maluję, to może zacznę wyglądać jak przed porodem:-)

reklama
witam się z rana:-)

tetina powodzenia!!!
louise no to się rozerwiesz dzisiaj na badaniach-dobrych wyników:-)
tweenie ewa powodzonka!!!

a ja chyba okna umyję, bo zamglone jakieś:-D na wpływ tej czynności na postęp w akcji 'poród' nawet nie liczę, ale ja zacznę wariowac dopiero po terminie:-)

Do góry