reklama

Lipiec 2010

reklama
jMatim wcinałam ogórki i wszystko co kwaśne a teraz omijam szerokim łukiem mam nadzieję że to nie moja głowa tylko :)
A właśnie muszę się zebrać po pociechę do przedszkola

Jeny ja mialam to samo ...ze starszakiem ogorki jadlam jakos do 20 tyg. normalnie tonami !!zawsze jak szlam kupic ogorki mialam sloik na sok ....a teraz omijam ogorki !!!za to czekolada wymiata ...no i troszke mnie to zastanawia :happy:

Vanilka na genetycznym jeszcze raczej nie bedzie widać, ja sama idę w poniedziałek, ale lekarz powiedział, że płeć to gdzieś w 16 tyg.
aha...kurcze mojego meza zona miala genetyczne i takie dokladne ze kazda czasteczke bylo widac no i jej powiedzial ze chlopak ..znowu kolezanka tutaj miala tyle ,ze pobrali jej wody plodowe i tez dowiedziala sie poprzez to badanie ...
Ale nie wypowiadam sie bo to tyle tylko co wiem po Ich badaniach ,a na czym to polega dokladnie nie wiem ...

mojej znajomej lekarz na 70% powiedział, że dziewczynka w 12-13 tyg. ale zaznaczył, że za wcześniej na pewność. Jednak się potwierdziło. Także kto wie, może powie, ze raczej chłopak czy dziewczyna, ale to i tak jeszcze nie jest pewne. Dopiero gdzieś ok 16 tyg. właśnie

Chyba wolę poczekać dłużej a mieć większą pewność, żeby się niepotrzebnie nie nastawiać a potem zdziwić :-D Powiem lekarzowi że ma mi powiedzieć dopiero jeśli nie będzie miał wątpliwości (o ile to wogóle możliwe) :-D

perla a co bys chciala?

Newfie przeciez na genetycznym wyjdzie ....?
chcialabym dziewczynke bo malz o niej marzy, ale jak bedzie 2 chlopak to tez bede zadowolona bo bedzie mala roznica wieku to beda sie razem bawic... czasem juz na tym usg w 12-14 tyg jak dzidzia sie dobrze ulozy i jest dobry sprzet to moze lekarz stwierdzic plec... ja w 1 ciazy juz wtedy wiedzialam ze bede miala chlopca i nastepne usg tylko to potwierdzily...

aha...kurcze mojego meza zona miala genetyczne i takie dokladne ze kazda czasteczke bylo widac no i jej powiedzial ze chlopak ..znowu kolezanka tutaj miala tyle ,ze pobrali jej wody plodowe i tez dowiedziala sie poprzez to badanie ...
Ale nie wypowiadam sie bo to tyle tylko co wiem po Ich badaniach ,a na czym to polega dokladnie nie wiem ...
chyba meza siostra co? ;-) :-D :-D :-D :-D

reklama
chcialabym dziewczynke bo malz o niej marzy, ale jak bedzie 2 chlopak to tez bede zadowolona bo bedzie mala roznica wieku to beda sie razem bawic... czasem juz na tym usg w 12-14 tyg jak dzidzia sie dobrze ulozy i jest dobry sprzet to moze lekarz stwierdzic plec... ja w 1 ciazy juz wtedy wiedzialam ze bede miala chlopca i nastepne usg tylko to potwierdzily...

Hmm, ja ide jutro, więc w 10 tyg, zakładam że na genetyczne umówi mnie pod koniec tego "okna" czyli w 14 tyg... Zrobiłaś mi nadzieję że poznam płeć szybciutko ! :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry