Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jMatim wcinałam ogórki i wszystko co kwaśne a teraz omijam szerokim łukiem mam nadzieję że to nie moja głowa tylko
A właśnie muszę się zebrać po pociechę do przedszkola

aha...kurcze mojego meza zona miala genetyczne i takie dokladne ze kazda czasteczke bylo widac no i jej powiedzial ze chlopak ..znowu kolezanka tutaj miala tyle ,ze pobrali jej wody plodowe i tez dowiedziala sie poprzez to badanie ...Vanilka na genetycznym jeszcze raczej nie bedzie widać, ja sama idę w poniedziałek, ale lekarz powiedział, że płeć to gdzieś w 16 tyg.
chcialabym dziewczynke bo malz o niej marzy, ale jak bedzie 2 chlopak to tez bede zadowolona bo bedzie mala roznica wieku to beda sie razem bawic... czasem juz na tym usg w 12-14 tyg jak dzidzia sie dobrze ulozy i jest dobry sprzet to moze lekarz stwierdzic plec... ja w 1 ciazy juz wtedy wiedzialam ze bede miala chlopca i nastepne usg tylko to potwierdzily...perla a co bys chciala?
Newfie przeciez na genetycznym wyjdzie ....?
chyba meza siostra co? ;-)aha...kurcze mojego meza zona miala genetyczne i takie dokladne ze kazda czasteczke bylo widac no i jej powiedzial ze chlopak ..znowu kolezanka tutaj miala tyle ,ze pobrali jej wody plodowe i tez dowiedziala sie poprzez to badanie ...
Ale nie wypowiadam sie bo to tyle tylko co wiem po Ich badaniach ,a na czym to polega dokladnie nie wiem ...

chcialabym dziewczynke bo malz o niej marzy, ale jak bedzie 2 chlopak to tez bede zadowolona bo bedzie mala roznica wieku to beda sie razem bawic... czasem juz na tym usg w 12-14 tyg jak dzidzia sie dobrze ulozy i jest dobry sprzet to moze lekarz stwierdzic plec... ja w 1 ciazy juz wtedy wiedzialam ze bede miala chlopca i nastepne usg tylko to potwierdzily...