jedyneczka dzieki kochana za rady bo sa dla mnie mega cenny 
Ty zarowno jak i perla doswiadczone w cycaniu ,a ja nie wiec wiadomo multum pytan
czy wsio okey robie
Davidek przybiera wiec mysle ,ze idziemy do przodu 
Ja nie bede dopajac bo jak mowicie do 6 miesiaca zycia powinno byc dziecko na cycu wiec ja tak bede czynic
Ale jak mowisz,kazde dziecko inne
Ciemiaczko sprawdzam 
Ales mnie tu zachwalila
Ale zaufaj ,bywaja momenty gdzie poprostu siadam i najchetniej bym sie rozryczala bo przemeczenie jednak daje o sobie znac ..ale cos zrobic ..sama wiesz jak ciezko byc mama i jeszcze dla dwojki ..
nio ,juz 2 tyg.:-)
mysza zes sobie narobila ..gdzie spac w przeciagu
klapsa w poope powinnac dostac !!!

Ty zarowno jak i perla doswiadczone w cycaniu ,a ja nie wiec wiadomo multum pytan
czy wsio okey robie
Davidek przybiera wiec mysle ,ze idziemy do przodu 
Ja nie bede dopajac bo jak mowicie do 6 miesiaca zycia powinno byc dziecko na cycu wiec ja tak bede czynic
Ale jak mowisz,kazde dziecko inne
Ciemiaczko sprawdzam 
Ales mnie tu zachwalila
Ale zaufaj ,bywaja momenty gdzie poprostu siadam i najchetniej bym sie rozryczala bo przemeczenie jednak daje o sobie znac ..ale cos zrobic ..sama wiesz jak ciezko byc mama i jeszcze dla dwojki ..nio ,juz 2 tyg.:-)
mysza zes sobie narobila ..gdzie spac w przeciagu
klapsa w poope powinnac dostac !!!
Pięknie Laura rośnie:-) A braciszek jak? Zakochany w małej czy stosunek na razie obojętny?:-)

no wszystko opada (moze dlatego ten brzuch juz nieomal do kolan jak murzynskie cyce 
chyba poczekamy na tatusia bedzie chlodniej i bedzie kto mial nas pilnowac bo zaczynam jak male dziecko byc rozkojarzona.
poderwac sie nie da i mysle sobie cholera ani chybi dziadek wygrzmocil w kuchni po kolacji tego brakowalo. A tu okazuje sie ze kota zaczepila obroza o suszarke do naczyn i ja sciagnela z blatu wraz z suszacymi sie naczyniami i bidna siedziala zestrachana pod stolem razem z suszarka pod szyja