Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-)
bo ja chcę już rodzić
i by pomyslała że to dla mnie właśnie
Ja tez mam ładne i tez bym chciała pokazać nim znów się zapuszczą
he he dziadek rozpłaszczył, ładnie to ujęłaś, okropna jesteś

to a ac chyba tak? bo napisałac oc tylko
ja za staruszkę citroena xara płacę cały pakiet 600zł a w axa bo w pzu co miałam 9 lat chcieli 900zł w zeszłym roku z maksymalnymi znizkami a w tym byłoby pewnie ok. 1000ka własnie
nasze dziewczyny uwielbiają haribo, teraz co będą jadły to ja będę o czopie myslała
do mnie szef dzwonił pogadać bo jest w firmie ( na stałe mieszka w Warszawie) i miałam zryw żeby podjechać na kawkę ale jak pomyslałam o moim autku bez klimy to dałam sobie spokój. A zreszta mam w planach parę przysiadów i turlanie sutków bo ja chcę rodzić
Niska ta tempka, ale to chyba dobrze, widać twoje wewnętrzna klima dobrze działa;-)
ja mam prawie wszystko ale lista jeszcze leży w widocznym miejscu z zapiskami o takich ostatnich rzeczach typu szczoteczka, ładowarka czy aparat
własnie widzę że od lekarzy zależy jak dziewczyny piszą. Ja się będę trzymała swojego scenariusza bo sprawdzone no i w mleku naszym tyle przeciwciał i waznych składników że aż szkoda nie wykorzystać
Hm z kieliszkiem zbędnym spirytusu nie mam pojęcia co można zrobić

nie lubisz teścia? a ciemu?
tak tak, uściski dla kamci,oby jej ta lambada pomogła
ale jestem świnia, ona tam cierpi a ja sie nabijam:-( ciekawe jak mi będzie do smiechu kiedy sama na porodówkę trafię
żeby Jagódka trafiła już do mamci stęsknionej, trzymam kciuki

ale się zastanawiam bo generalnie nie lubię w koszulach spać ale myslę że może lepij kupić jakies ładne żeby brzuch zasłonić nieciekawy:-( po podejrzewam że tym razem mi długo zostanie wielki i ble
może i racja a ja bym upatrywała to w tym że po prostu krócej wtedy trzeba gotować, ja tam robię z grochem albo fasolą, zalewam w ten sam dzień wrzątkiem na 2 godź. i gotuje normalnie. No i ziemniaczki jak mi się spieszy a wogóle to wiem od babci że wówczas jak się tak gotuje to się mniej witamin traci

i gdybyśmy mieli z M córcię, tak by się nazywała