witam z wieczora ;-)
emih ale cie morduje co chwile jakies chorobsko gestozie mowimy zdecydowane NIE
ewelad masz na mysli ze kiedys bedzie z niego troskliwy ojciec?? mam nadzieje ze bedzie dbal o rodzine jak juz bedzie ja mial
filmik fajniutki
tweenie moj syn walsnei dostal zelki i podszedl mnei poczestowac jakos mi wszystko do gardla podeszlo i z kamienna mina powiedzialam "dziekuje"

ale on moze odejsc duzo wczesniej bywa nawet 2 tyg czasami wiec spokojnie, a skoro nakrzyczalas na core zeby sie nie wpychala w kolejke to co sie dziwisz ze nie wychodzi, lepiej bys sie cieszyla ze dziewczynka posluszna :-)
louise spakuj torbe bo jak cie zlapie gwarantuje ze nie bedziesz w stanei sie pakowac ze wzgledow psychicznych chocby

bo bedziesz miala metlik w glowie i karuzele mysli
kama mam nadzieje ze juz po
atabe obys juz sciskala malenka
kasiamaj nie wyobrazam sobie zycia bez pomidorow szczegolnie latem jak sa najlepsze coz moze maksiu bedzie wyrozumialy i mial smaki po mamusi, ale jak po porodzie bedzie mi dopisywal apetyt jak teraz to pokarmie gora tydzien :-(
mysza kasiamaj o wannie blagam nie mowcie, my przy remoncie lazienki zalozylismy taka mniejsza zeby chlopaki mialy poki male bo tak to prysznic bierzemy, wanienka jest fajna wyprofilowana i jest pewne male ALE ja jako wieloryb jak ostatnio wlalam wode zeby skurccze wyciszyc to sie o malo nie zaklinowalam w niej

elspeth witam masz awatar taki sam jak tetina
kasik cos niecos dorzucilam na ten watek o diecie karmiacej
jedyneczka no coz, zycie a dziadek ostatnio sie zatacza i narzeka na nogi ma 84 lata wiec ma prawo okropna ta starosc :-(
butterfly jestem za zuzia

bo kalina to takie drzewo co neistety najladniej nie pachnie
mammi G R A T U L A C J E
tetina a co u ciebie? dalej doluja w szpitalu? glowa do gory !!
ja normalnie znowu chcice mam na pepsi zimne bo inaczej tego nie da sie nazwac
Zakupilam dzis chicco zanza no takie urzadzonko na komary i owady przenosne tylko odebra ze sklepu musze a m musial dluzej w pracy i raczej nie zdazy dzis, wiec jutro sie szurne tam

a teraz pod prysznic i za chwile do tesco po pierdulki codzienne i wymarzone soczki :-)
za chwile m wroci to szybko zje i pojedziemy napilabym sie piwka z rajci ciazy razem ze spritem
zagladne jeszcze pozniej