tweenie
Fanka BB :)
Ashika to był tylko jeden misiek, dziś cisza i spokój, więc się nie podniecam. Moja Mała jest sporo młodsza z usg niż wg om, więc niech tam jeszcze siedzi za karę te 2 tygodnie
a skoro już mi tu jakimiś smarkami rzuca, to zatkam się najwyżej korkiem od wina. Mała się sztachnie, pójdzie spać i więc nie będzie jej się chciało na kacu wyłazić, poza tym, może w tunel nie trafić 
elspeth mój M sam stwierdził, że on się ewakuuje, bo on musi się przecież do pracy wyspać. Niby racja, ale niech sobie nie myśli, że to mu tak na sucho (a w zasadzie na śpiocha) ujdzie. A łóżeczko będzie w sypialni. Jak Mała będzie miała z pół roku, to będzie renament
a skoro już mi tu jakimiś smarkami rzuca, to zatkam się najwyżej korkiem od wina. Mała się sztachnie, pójdzie spać i więc nie będzie jej się chciało na kacu wyłazić, poza tym, może w tunel nie trafić 
elspeth mój M sam stwierdził, że on się ewakuuje, bo on musi się przecież do pracy wyspać. Niby racja, ale niech sobie nie myśli, że to mu tak na sucho (a w zasadzie na śpiocha) ujdzie. A łóżeczko będzie w sypialni. Jak Mała będzie miała z pół roku, to będzie renament

(chyba
bardzo gęsta sperma w dużej ilości
(od razu zaznaczę- wczoraj nie było tuli tuli
ona prawie nie śpi od wczoraj, kopie i kopie... albo takie agresywne sny ma 

ale gdybym miała wybór ... to i tak conajmniej pierwsze pół roku mała spała by tuż obok nas ;-)
nie czaje !!