_Ewcik_
Fanka BB :)
to ile dwupaków jeszcze nam zostało?
ja wpisuję się na listę nierozpakowanych

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj
to ile dwupaków jeszcze nam zostało?

dobrze że dziś u mnie chłodniej.
pytałam go już dawno co gdyby tak się stało to mówił żebym się tym nie martwiła bo ja przed terminem się rozpakuje a tu klops
powiedział że mam taką już szyjkę że jej masaż wystarczy i urodzę szybko ale za masaż to ja dziękuję, powiedziałam mu że chce ten żel na szyjkę co to go miałam z Emi ale nie pamiętam nazwy
chciałabym żeby w piętek mnie przyjęli, w sobotę wywołali a we wtorek do domku ale sobie pewnie mogą chcieć
zobaczymy. A ty chodzisz do szpitala na ktg?
Ja zamierzam na pneumo a rota raczej nie. 

.
a jest coraz gorsza.
A dwupaczkom życzę cierpliwości;-)
Czekam, aż zacznę jakoś to wszystko ogarniać
Mnie też chyba jakaś deprecha poporodowa dopada, bo płaczliwa jestem jak nigdy, a jeszcze te problemy z karmieniem.Strasznie mnie to dołuje, czuję się jak wyrodna matka.Na dodatek Emilka jakiejś wysypki dostała-pewnie od proszku, albo kosmetyków.Dziś wieczorem przychodzi położna to powie co za paskudztwo jej wyszło.A jak nie to jutro pediatra oceni, bo jedziemy do szpitala, na kontrolę bilirubiny- przy wypisie Emilcia miała ślady żółtaczki.No nic- narazie zmykam.Pewnie wpadnę jeszcze dzisiaj i ponadrabiam trochę, co tam u Was, bo głupio mi strasznie,że tylko o nas piszę

tweenie no juz nas mało Ty,ja ,agatha,supcio,jedyneczka, rusia ,myszka ,mruczka,ewelad,ewcik ,ewa ashika ,elizabeth,malewa,niunia,pewnie o kims zapomniałam ale obrzeki mam tez na mózgu

podobno dzieciaczki nigdy nie sa tak podobne do ojcow jak w zaraz po porodzie robiono nawet badania w tym temacieDzisiaj w nocy po 12 godz porodu o godz 23.07 urodziłam Tymoteusza. Ma 53 cm i wazy 2900 dostał 10 pkt ale zwiazku z tym sercem został pod obserwacja. Narazie nic wiecej nie wiem ale powiem wam ze to skóra ściągnięta z tatusia.