reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

reklama
Jedyneczka ja ,ja ja ja chce
louiska super poprostu jestes dzielna dziewczynka ale i tak masz opitol ze sie w kolejke wciełas:-)lepiej sie przyznaj ze chciałas sie w koszulce tej seksownej wylansowac

ashikaplan zajebisty tylko kolejnosc nie ten teges ,u mnie najpierw burza,ale nie działa ,nastepnie seks bo wole miec chwile przyjemnosci niz zrobic kleksa na mynża :-)chyba by nie był zchwycony a potem rycynka ,no jak sie juz po ty nie ruszy to ja nie wiem o co kaman

tez wlasnie przemyslalam sprawe i tak burza przeszla bokiem :wściekła/y: wiec nei bede sie mordowac przyjedzie m to sie pobawie a potem ew lykne rycynke, ale poczytalam forum i podobno pomaga jak juz jest przygotowany organizm rozwarcie krotka szyja itp

mruczka kuzyneczka wredna nie ma co moze nie zachodzi bo dzidz nie chce takiej wrednej mamy:wściekła/y: zazdrosc ja zezarla kompletnie nie przejmuj sie

mammi spokoj i cierpliwosc i bedzie dobrze nie stresuj sie tyle

louise G R A T U L A C J E
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)​

jedyneczka nie pedz tak bo burza bokiem poszla i juz slonko swieci pieknie :tak:

a moze ja jednak zaczekam 20 wraca mami od siory to bede miala gdzie uciekac jakby co i synkiem sie zajmie. Czytam o jedzeniu i az mnie muli jak i gdzie to wszystko miescicie????

ashika niewiem ale mi kazała wypic a nie miałam rozwarcia wrecz przeciwnie ,jeden sie rodził od srody do piatku w nocy a drugi na zywca wypychany -panie połozne stwierdziły ze mam szyjke zel -beton

louise WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! WITAMY STASINKA!!! JESTEŚ BARDZO DZIELNA!!!

Mruczka zazdrość to straszna rzecz, rozumiem, ze kuzynce pewnie ciężko, ale zachowała się bardzo nieładnie, zwłaszcza że próbowałaś jej coś poradzić-wiele osób jest w takiej sytuacji, ale wyłądowanie swojej frustracji w taki sposób jej nie pomoże:-( ja też bym zadzwoniła i wyraziła swoją opinię na ten temat samej zainteresowanej!!!

rany laski u mnie burza :szok::szok::szok::szok::-D
Ashika-dokładnie tak jak piszesz mnie też sie tak wydaje mało tego że jak jestem zmęczona to Kuba ma więcej energii to jeszcze dodatkowo mnie rozwala swoimi głupkowatymi pomysłami i tym że moje prośby puszcza sobie koło ucha......a ja gadam do ściany.:baffled::baffled::baffled:

Gratuluję nowym mamuśkom :tak::-);-)

Luise dzielna mamo gratulacje:-)

Wysłalam kuzyneczce smsa, że dziękuję za komplementy rozpowiadane po rodzinie. Nie odpisała. Nie będę się już denerwować, tym brdziej, że jej M wygląda na 8 miesiąc.
Dzamenka teraz Twoja kolej na porodówkę marsz!!!

Louise kochana gratulacje!!!wow teraz to codziennie pare porodów u nas na forum :)))
Mruczka musze kupic te kropelki Sab Simplex -bo mała sie pręży i marudzi,więc mam nadzieje,że coś jej na to pomoze.A co do kuzynki to nie mam słow-ale to poprostu zazdrość i tyle,więc sie nie przejmuj-widziałam na zdjęciach jak ładnie i promiennie wyglądasz :)
Dzamena dzięki za rady dotyczące kolki-lekarka mi powiedziała,że niestety większośc dzieci ma teraz kolki i czasami nic się nie da na to poradzić.
Ja juz mam tak malo pokarmu ,że cos czuję za zaniedługo mała będzie na sztucznym mleku,ale się juz z tym pogodziłam , bo nie chce wpadac w jakieś doły z tego powodu-M mnie pociesza ,ze teraz to będe juz mogła wszystko (imprezki,fajeczki )Tylko skąd ja na to znajde siły ;)Dzisiaj spałam 3 godziny w nocy ,albo i mniej.....

Ashika - jak se łykniesz ten olej to już raczej podług nie umyjesz tylko na kiblu posiedzisz:-D
Oliwia czyli przydało sie trzymanie kciuków! dobrze że Ci przedłużyli pieniądze będą potrzebne.
Mruczka no ta Twoja kuzynka super już bym z nią się nie umawiała!!
Louise GRATULACJE!!!!!!!
Mój M jak do niego zadzwoniłam jakieś pół godziny temu "Powiedz że rodzisz bo mi się w pracy siedzieć nie chce!!":-D
Idę poprasować ta resztę pieluch...

reklama
Tetina i Ania_Pestka, gratulacje wielkie

Tetina, to super, że jesteś z Madurowicza zadowolona, ja też nie mam zamairu odmawiać sobie znieczulenia:-) Pocieszyłaś pewnie Dzamenkę

Tweenie
, ja też nierozpakowana, i jak narazie nic nie wskazuje na zmiany:-(
Tiffi, baby blues ma to do siebie, że mija, więc przeczekaj i żyj chwilką... ja będę szczepić taką skojarzoną z HIB, nie pamiętam nazwy, ale Majkę tym szczepiłam. Pneumo i rota chyba odpuszczę.

Ewcik, tak mi brakowało tej nazwzy, jasne, że Prepidil, o tym mi ostatnioi gin mówił, że świetnie indukuje poród:-)ale nie może go użyć wczesniej niż w terminie, jeśli nie ma wskazań do zakończenia ciąży.

Mammi, nie załamuj się tym cycaniem, ale dawanie butli tylko pogarsza sprawę, z drugiej strony jak będzie butelkowa to tragedia też się nie stanie przecież.
Ja właśnie z tego samego powodu już przy porodzie zapowiadam położnej, że pod żadnym pozorem proszę nie podawać butli i smoczków uspokajaczy. Majce dali po porodzie i potem też dłuższy czas miałam problem.

Mruczka, a Ty się takim tekstami nie przejmuj za bardzo, urodzisz i pokażesz jak może wyglądać mamusia z dzieckiem, kuzynka sfrustrowana lekko i to z zazdrości tak gada. Tylko kobieta, która przeżyła ciążę i jej koncowy etap jest w stanie zrozumieć jak się czujemy i jak mamy prawo wygladać, sorry, ale teksty i zdjęcia ciężarnych w gazetach to jedno, a to jak naprawdę przy tych upałach wyglądamy i czujem,y sie to zupełnie inna bajka. Raczej moich opuchniętych nóg w "Mam dziecko" nie pokazaliby:-D:-D:-D

Jedyneczka, ja chciałabym być kolejna, please

Ewa81, moj M to samo mówi: weź już urodź wreszcie, bo w tej robocie już wysiedzieć nie mogę. A ja myk, na zawołanie mu urodzę, nie???

Louise gratulacje, dobrze, że już po:-)

Do góry