Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze ze to tylko tydzien a nie dluzej... gdyby nie to ze lezalam w szpitalu to spokojnie by mi moja ginekolog przedluzyla zwolnienie na dluzej
a ginka muszę namówić aby mi wywołał do niedzieli bo muszę w urlopie M się wyrobić
a może to w nagrodę za mamusiną dietę w ciąży;-) tak właśnie zrozumiałam z zaczytanych w necie informacji z tym L4. Planuję do niedzieli urodzić więc się sprawa rozwiąże
odnośnie diety kiedys czytałam że owoce z naszego klimatu są oki w czasie karmienia natomiast egzotyki mogą alergizować a inne źródła podają że właśnie np. truskawka czy malina jest silnym alergentem i faktycznie bądź tu mądry
Swoją drogą narobiłaś mi smaka i ja dzisiaj zakupiłam maliny
znaczy tam gdzie rodziłam i planuję na wizyty tylko pupcia goła a tak się nie czepiają.
Może dlatego że jak pytają go klienci o plany urlopowe on mówi o porodzie i nasłuchał się ostatnio od gości że ich zony były OKROPNE w ciąży niby i się jakis taki wyrozumiały wobec mnie zrobił
miałam z Emi, co kilka dni zmieniałam tylko zabawki i miałam ja z głowy na długo
A na wakacjach służył jako łóżeczko
a grillowane można mięsko tylko pewnie nie takie fajnie spieczone tylko z folii delikatne

no i nie powiem dołuje mnie to bardzo, miałam nerwa ostatnie dni ale jutro do ginka idę więc sie pocieszam że się cos wyklaruje a na pociechę nakupiłam pychot i wpierdzielam