Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chciałabym zjesc cos na siłe ja raczej staram sie powstrzymywac od jedzenia bo za duzo ale to chyba z nudów tak nigdy sobie jeszcze nie dogadzałam jak teraz ale z tym kislem to dobry pomysl moze tez walne sobie zeby zapchac kichy chociaz na 10 minutjakby co tez sie pisze na burze
na razie zjadlam na sile kisiel![]()

. To czekamy na burzedziewczyny, ma któraś z Was jakiś patent na piersi z kurczaka? Takie zwykłe smażone już Mkowi bokiem wychodzą, takie z ryżem i z warzywami na patelnię też...:-(
dziewczyny, ma któraś z Was jakiś patent na piersi z kurczaka? Takie zwykłe smażone już Mkowi bokiem wychodzą, takie z ryżem i z warzywami na patelnię też...:-(
i uprzedzam przetestowane w sosach sloikowych knorr rzadzi 

albo w panierce z bułce wymieszanej z sezamem a na koniec na to żółty serek na wierzch żeby się rozpuścił.
Wykąpana jestem i szuram zaraz do łóżka bo co tu robić
Dużo nas już zajętych maluszkami i dlatego coraz ciszej tutaj, ożywi się jak wszystkie porodzimy i wskoczymy w tryby choć już nie będzie takiego luzu jak wcześniej