Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a jak niezbędne to niezbędne

No, niezupełnie nic, wyżerkę miałam jak się patrzy
Rozumiem twoje wyczekiwanie wizyty. Ja teraz wyczekuje porodu do tygodnia
dziś chodzi i zagaduje ale ja się nafoczyłam jak nigdy
I bardzo mnie pocieszyłas z szyjką, nadzieja we mnie nowa wstąpiła:-)Oj tak, maluszki coraz więcej będą czuwać a drzemka w ciągu dnia zostanie jedna i to coraz krótsza
Ale ja widzę że ty jesteś taka zorganizowana kobietka więc na pewno wykroisz czas dla siebie;-)
myslałam że już maglują Ewcik na porodówce
no i fajnie że pojechałaś, nie jest tak daleko a relaks i zajęcie będzie
nie ma obrażeń widocznych, nie kuleje np? mogło być auto, zwróc uwagę na siku czy jakiejś krwi nie ma
mam nadzieję że się wyśpi i wstanie pełna sił;-)
chyba mi przejdzie dopiero kiedy zobaczę jego miłość i troskę wobec małej
o fotelik już nie pytam nawet, jak przyjedzie bez, nie wracam do domu
Tobie się chociaż poród śni a u mnie nic
a mysza się dobrze czuje?
Zagaduje, jest miły ale ja nie, jakoś mi się tak porobiło że nawet mi się nie chce gadać do niego:-( może mi przejdzie do jutra bo smutno tak w domu a jeszcze Emik jedzie do taty jutro po południu na 2 tygodnie to już w ogóle będzie kicha
Będę musiała w poniedziałek do biblioteki tez skoczyć bo przeczytałam już ksiązki które na po porodzie sobie wypożyczyłam
Pewnie na kręgosłup Ci uciska i stąd tak z tymi nóżkami
Mnie dziś lewe biodro napierdziela
Nie wiem jak ja to przeżyję bo kobieta działa na mnie destrukcyjnie. Jak znam życie to się znowu nieźle nawkurzam a to mi teraz raczej potrzebne nie jest: -(
u mnie też wszyscy przeżywają: m ma humory, babcia (mieszka z nami) ma zachcianki a mnie to tylko brzuch do noszenia został... żadnych ciążowych przywilejów 
nie są to wody bo pare kropelek, raczej jakiś wodniste białawe upławy... ciekawe co jest... jak do tej pory to pustynia była a teraz non stop wilgotno
mam nadzieję, że nie przyplątało mi się zadne ustrojstwo