Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale kochana dałaś radę , Majeczka zdrowa i śliczna i to najważniejsze, teraz dbaj o siebie bo odwaliłaś że tak nieładnie powiem kawał dobrej roboty;-) Facet by dawno zemdlał, jestem pewna
Moja była ginka odradzała mi zo właśnie dlatego że zdarza się spowolnienie II -go etapu porodu bo wystarczy ciut za dużo podać i akcja spowalnia albo ustaje , sama rodziła i nie korzystała i choć mnie bardzo korci to się z tego powodu boję zo
No i swoją drogą jak rodzić bez czyjegos wsparcia, czy M czy mamy czy kogoś innego bliskiego, no nie wyobrażam sobie
A i szybkiego gojenia bo dużo masz biedulko tych szwów, ja miałam 2 i marudziłam a co dopiero tyle
Leż jak najwięcej żeby nie obciążać tego miejsca.

a co do zbyt czestych odwiedzin gosci,zamknij na jakis czas drzwi, niech sobie poczekaja, w koncu to tez jest dla Ciebie meczace:-(A Ty musisz teraz odpoczywac i nabierac sil!!!ashika wracajac do gladzenia, to tak wlasnie sie zastanawiam, czy te zastrzyki usypiajace by jakos nie pomogly;-):-)iwusia[/B] a jak ty chcesz ta szyjke gladzic??
Moja nocki dzis ok, pewnie dlatego ze dostalam od m zastrzyk usypiajacy(co nie znaczy ze go chwale, poczekam co dalej bedzie)
Milego dzionka laseczki

gratuluje uczlowieczenia :-)

ale chyba jest to nierealne juz 
Czesc dziewczynki pisze od tetinki bo wpadla do nas przy okazji karmienia i dobra kobieta kupila nam czeresnie bardzo mi sie teskni za wami .narazíe leze i gnije a na pon indukcja boje sie ale trzeba przezyc.lekarze juz maja mnie chyba dosc przez moja wredote.caluski.dzamena