Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobranoc spij dobrze
no ja pier.... facet mi zawija brzuch na plecy nieomal i ja mam sie uspokoic???
zostawilam go w tym sklepie i powiedzialam ze wracam do domu tramwajem i tak zrobilam wyszlam z placzem i wrocilam do domu tramwajka :-( a on zdziwiony pyta sie co sie stalo, wszystko mi opadlo to jest bez sensu a teraz oglada z dziadkiem mecz a dziadek namawia go na wino, wiec w razie czego znowu bede zdana sama sama siebie
ale nic nowego w sumie
więc mam nadzieję że nic w trakcie stukania tego postu mi nie "trzaśnie" bo się wk*** 
Ciąza ma jednak swoje dobre strony- pomyslcie, bo ja juz mam takie refleksje
;-)
pół nocy a raczej jej większość- na rękach, dieta- chleb+dzem/ szynka drobiowa i jazda z koksem od nowa jak z K :-( Ja miałam w nocy jakiś napad- chciałam jechać na pogotowie, po godzinie snu obudził mnie przeszywająco ostry ból- myslałam że to wyrostek
dostałam dreszczy, doczołgałam się po 2 tabl paracetamolu. Pół godz później przeszło, a na wkładce znalazłam jakieś 1/3 szkl czarnej galaretki
to pewnie po czyszczeniu macicy- dobrze że wyszło, dobrze, że już tak nie boli....czesc dziewczyny!
Na wstępie gratulacje dla rozpakowanych mam!!
Przepraszam Was strasznie za moją nieobecność ale niestety czas zupełnie nie pozwala mi zaglądac na formu. Mała mając 4 dni zaczeła mieć już kolkę i problemy z robieniem kupki!! Ona bidula płacze a ja płaczę razem nią bo nic nie pomaga!!Okłady z pieluszek, noszenie, przytualnie, masaże brzuszka i wszelkiego rodzaju krople i herbatki. Stosowałąm esputicon bezskutecznie, potem sab simplex (stosuję nadal) ale efekt mizerny!!
Chciałam Was przestrzec co do tych kropli: pod nazwą sab simplex są dwa rodzaje kropelek, jedne czeskie i niemieckie!! czeskie są ze słonikiem i w miarę tanie bo ja zamówiłam je w aptece internetowej za 15 zł. Natomiast niemiecki kosztują około 8 euro.
Nikomu nie życze kolki u dzidziusie bo nasz małą płacze nocami po 3 godziny non stop!!
I w dzień też się zdarza. Ja niedosypiam, mało co jem i z 20 kg zostało mi do zrzucenia 8. Od przyjścia ze szpitala spadło mi 3 kg - a wszystko przez ten stres i zmęczenie.
Ale ogólnie malutke jest słodka i przekochana!! Po prostu musimy to jakoś przeżyć!!
Postaram się nadrobić Wasze posty w wolnej chwili ale może być ciężko!!
trzymajcie się. Ściskam Was mocno!
4 bite miesiace ciaglego placzu,bujania i wogle zalamka totalna...wiec kochana trzymam kciuki za Was i obyscie trafili na jakis dibry srodek ktory pomoze malej.
dojdz do siebie i wrocisz wtedy na spokojnie
Super ze twoje cialo tak szybko dochodzi do siebie po ciazy i ze wozek sie super spisuje
gratuluje
No Twój M w sklepie się nie popisał faktycznie

!!A jaki macie wózio, bo nie pamiętam?
Skazy współczuję, moja siostrzenica miała i siostra przestała w końcu karmić piersią...
Jak wyszły muffiny??