Butterfly88
Zakochana w Gwiazdeczce:)
Olyv: no i sie rozplakalam Hehe
ale podniosłas mnie na duchu. A skoro wzial ślub i dzidzie spłodzil w pełnej świadomości i chęci to chyba nie zrobi głupstw w świecie realny i bedzie tylko nasz- mąż i tatuś:-)
Ashika: no juz spokojnie:-) żartowałam hi hi mi tez chcieli bliźniaki wcisnac Hehe
ale jest tylko Zuzula
a widzisz ty sie o umywalkę nie ocierasz a ja noszę spowrotem ulubioną bluzkę :-) i biustonosz który juz nie uciska. Brzuchy pospadały to idziem rodzic
Hehe
Dzamena!! Gratulacje
ale podniosłas mnie na duchu. A skoro wzial ślub i dzidzie spłodzil w pełnej świadomości i chęci to chyba nie zrobi głupstw w świecie realny i bedzie tylko nasz- mąż i tatuś:-) Ashika: no juz spokojnie:-) żartowałam hi hi mi tez chcieli bliźniaki wcisnac Hehe
ale jest tylko Zuzula
a widzisz ty sie o umywalkę nie ocierasz a ja noszę spowrotem ulubioną bluzkę :-) i biustonosz który juz nie uciska. Brzuchy pospadały to idziem rodzic
HeheDzamena!! Gratulacje

Widzę,że dla niego najważniejsze jest to, czy jestem szczęśliwa i uśmiecham się jak dawniej. Te moje humory bardziej go martwią niż mój okrągły wygląd
Nie umiem być już taka beztroska jak kiedyś i to mu przeszkadza, ale może to wróci
Chociaż teraz wciąż będę się martwić o Karolinkę
ale to bylo niewiarygodne i mile:-)
A jakbym zaczęła rodzić