Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ach ci faceci.... a mówiłam mu wcześniej ze nie długo wraca elekroniczny budzik...:-)

ale to chyba przez te pogody takie te nasze dzieci głodne. Przytył juz pół kilo!
nawet nie chce sama stawać na wadze bo okaze sie ze waze ze 24 kilo i nie długo muchy będą najlepszym dla mnie środkiem transportu

e... tam .... dam rade:-)Mruczko to powodzenia!! Trzymam kciuki o lekki porod. Jestesmy na tym samym etapie to moze i ja urodze? Hehetylko ze od chyba 1,5 godziny są dosc regularne skurcze co okolo 5minut ale no nie wiem czy czekac?? Bo naprawde nie bolą tak mocno. Skoro jesli skupie sie na czyms innym to nawet zapomną mi sie. Tak delikatnie ciągnie tylko dół, i puszcza... Hm chyba poczekam aż naprawde zaboli. Tylko zebym w domu nie urodziła!!
![]()

i tez nei wiem co i jak na prawde powinien byc jakis taki nieomylny znak ze to juz jutro bedzie, a do tego wroclawia ja bym na twoim miejscu nie jechala 

dobrze ze tymek w formie ciesz sie dziewczyno :-)
jak chcialam sie ruszyc to bolal tak jakby mi go ktos wyrywal az tak zel do tej pory nie bylo i twardy jak kamien ok 13 jade na ktg to moze zawitam na badanie jeszcze i sie dowiem co tam moze byc slychowac