Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
he he czekamy:-) potem wejdę na forum na kompie

dolaczam do klubu i tez zastanawiam sie jaki ten palec
glowka niziutko tylko szyja dluga, ale dostalam na to recepte polozna co mnie badala na porodowce mowi : "puknac sie z mezem raz a konkretnie i szyja bedzie zgladzona" 

nie wiem tylko co na to moj m, bo gdyby szyja byla zgladzona to bym dostala kroplowke i juz dzis byloby po,a tak to nici smieje sie ze czeka az babcia wroci do domu a mama wraca 23 Ale milutki lekarz był na Izbie Przyjęć. Przebadali mnie- ktg, usg i ginekologicznie:-) więc- rozwarcie takie jakie bylo 9 lipca na wizycie u mojego gina- 1,5cm.
Skurcze na ktg byly. Ale nie porodowe. Usg prawidłowe. Niunia wazy okolo 3200g, główka w obwodzie 32cm, kość udowa 7,5cm:-) duża dziewczynka... ;-) czop mi odszedł w wannie przed wizyta na izbie przyjęć.Ale wyobraźcie sobie ze on byl jak białko kurze!! Żadnej konsystencji stałej, wodnista wrecz. No i lekko różowo, ale Ogolnie przezroczysty:-) więc jestem otwarta ale lekko:-) mam czekac na skurcze co 5 minut przez 3 godziny, odejście wód lub krwawienia... No to chyba tylehe he czekamy:-) potem wejdę na forum na kompie
![]()
. Ech czekam dalejjjjjjj