Czop mi odszedł albo czaczol odchodzic (nie wiem czy wszystko wylecialo) . Kolor brązawy-siostra twierdzi ze jutro powinnam urodzic. Zobaczymy. A ja tak bardzo nie chcialam rodzic w niedziele. Kazdy inny dzien tylko nie niedziela. Skurcze po poludniu znowu sie pojawily.
SupciO Gratuluję:-)
ewelad biedna ty:-( niech cie w koncu wezmie albo Ci pomoga
Ashika wspolczuje bratu M. Ostatnio kolo mnie byl wypadek tez samochod osobowyz motocyklista
SupciO Gratuluję:-)
ewelad biedna ty:-( niech cie w koncu wezmie albo Ci pomoga
Ashika wspolczuje bratu M. Ostatnio kolo mnie byl wypadek tez samochod osobowyz motocyklista
tak- rodzę w Zdrojach, a lekarz to był Kuźniak Sławomir ;-) fajny z humorem ;-) a ty gdzie rodzisz? W Danii teraz jesteś?
M wiecznie zmęczony nie chce się poprzytulać....
:-
. Pani doktor zresztą bardzo madra i powazna kobitka powiedziała ze zanim wyjdziemy z dzidziusiem na dwór to smarujemy go kremem z najwyzszym filtrem a wtedy słońce przez skóre nie przechodzi , przynajmniej nei powinno bo dodatkowo przeciez dziecka nie opalamy i chronimy przed słońcem wiec dlatego trzeba podawac i juz w szpitalu Tymek zaczoł brać zreszta tak samo jak wit K ale ta wit powinny podawac dziecku tylko te mamy które karmią tylko piersia bo w mieszankach juz jest. Vit K podajemy do końca 3 miesiaca i szpitalu tez mu zaczeli podawac dzien przed wyjsciem bo zaczyna sie ja brac od 2 tyg zycia. Ja kupiłam w aptece połączenie tych dwóch wit w 1 kapsułce i zapłaciłam 37,90 ale tu jest taniej 
zabije cie za tą pepsi