Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

r wsumie do Suupcia ale ona juz tez urodzila wiec chociaz bym napisala jak by bylo po!!!!
Ta niepewność mnie dobija i humor mam cały czas do bani. W sobote siostry ślub i wesela a ja cały czas w napięciu :-( Dzisiaj ide do gina i jak rozwarcie sie coś zwiększyło to będe działać z moją położną, a jak stoi no to bede się oszczędzać żeby przetrawać i urodzić juz po imprezie.
oby dzisiaj bylo wam chlodniej 
oddaje mamusi z nawiazka za poranna pobudke
i dobrze Za to jak wysiedlismy z auta na osiedlu to o malo nie padlam normalnei co druga osoba w kurtce
nie takiej przeciwdeszczowej tylko wiosennej bardziej
a jedna babcia to nawet szalik miala zawiniety wokol szyii nie chustke tylko welniany szalik
i do tego my z synkiem on mial co prawda skarpetki a ja bose stopy i japonki :-)
nawet jak raz byly skurcze i zaczelam sie pakwoac babcia lamentowala ze za wczesnie a on ze stoickim spokojem "przeciez w koncu kiedys bedize taki dzien ze bedzie rodzic" nei poznaje faceta
Jestem pewna natomiast (dzieki postom z porodowek) ze na pewno chce z nim rodzic i inaczej sobie nie wyobrazam w koncu jest to osoba z ktora sie zwiazalam na dobre i na zle w zdrowiu i chorobie a w ogole to jest jedyny taki facet na swiecie
wczoraj mielismy rocznice a ja widze ze pisze dzis o nim jakbysmy slub wczoraj brali
i dobrze i oby tak zostalo 
więc dzisiaj pracowity dzień mnie czeka z moim czterolatkiem 
i mam nadzieję, że natala też będzie śpiochem jak braciszek - tego sobie i wam życzę