reklama

Lipiec 2010

reklama
Moja przyjaciółka właśnie zadzwoniła z pytaniem czy jestem w ciąży, dowiedziała się przez megaaaaaa przypadek ochrzaniła mnie, że jej nie powiedziałam wcześniej.
echhhhh

Vanilka mnie na ból zęba pomaga Amol:tak:Nie wiem niestety,czy w ciaży można stosować.Namaczam wacik w Amolu i przytrzymuję na bolącym zębie i dziąśle.
Moja teściowa z kolei stosuje nacieranie bolacego zęba czosnkiem,ale za ten sposób nie Gwarantuję:sorry:

Tiffi opryszka wargowa nie jest grożna w ciąży, ale musisz uważać bo możesz ją przenieść niżej;-)dodykajac ust z opryszczką,a póżniej np.jak sie podcierasz.Takze często trzeba myć ręce,zeby jej nie przenieść.Możesz też zarazić partnera przez sexik francuski;-),no a potem on Ciebie.

Witam nowe mamusie.
Kurcze,a od Emih nadal zadnych wieści:-(

Dzięki dziewczyny,
ja nawet nie wiem czy to opryszczka, na razie stosuję pastę do zębów.
A co do seksu, to na razie nie mam ochoty na nic, poza długim spaniem
ale mam spadek mocy.

Ja tez myślę o emih często.Cały czas mam nadzieję,że nie stalo sie to najgorsze,tylko,ze może zostawili ją w szpitalu przez te krwawienia.Może nie ma przenośnego internetu.

Nam gin.sexu zabronił,ale małżon niestety nie podchodzi do tego ze zrozumieniem;-)Inne zakazy akceptuje.Okna myje,pomaga mi i wogóle,ale jeżeli chodzi o sex to zakaz go przerasta:-p

Witam nowe Lipcówki! ja dziś od rana siedziałam u fryzjera i kosmetyczki, dopiero wróciłam... mam tyle roboty w domu, że muszę się na nią zabrać. Co do cery - to mnie też się pojawiły jakieś wypryski :crazy:
Dzięki za słowa otuchy odnośnie wizyty - jadę na 18.45 dopiero... Mammi, nic złego się nie dzieje, ja po prostu mam schizy przed każdym badaniem, że coś pójdzie znów nie tak... :confused2:
Co do starań - u mnie to długa historia, starania zaczęte 4 latat temu, po poku 1 nieudana ciąża, po półtorej roku druga -to samo, teraz po roku trzecia... stąd te jazdy :eek:

A czekając do fryzjera kupiła die gazetki specjalnie dla kobiet w ciąży - M jak mama i Będę mamą - w EMPIKU, nawet nie wiedziałam, że takie są :) Fajne, sporo czytania

Ostatnia edycja:
Newfie w takim razie żle Cię zrozumiałam.
Tez kupilam M jak mama.Ostatnio byl z pania w białym sweterku na okładce,nie wiem,czy jest jakis nowszy numer.

reklama
Newfie powodzenia na wizycie:tak: ja też mam już kilka gazetek ciążowych. Ostatnia właśnie z tą panią w białym sweterku, nie ma chyba jeszcze świeższej.
Naczytałam się dziś o porodach- troche się nakręciłam niepotrzebnie...:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry