Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bądz tu mądry i podejmij odpowiednią decyzję.

Może spróbuj zostawić dzidzię z M i wyjdz do fryzjera,czy choć na chwilkę z koleżanką na jakieś zakupy.A co do szczupłości- to zamiast podziwiać,że taka szczuplutka jesteś po porodzie, to tylko marudzą.A jak byś przytyła to pewnie też byłyby przytyki,że za gruba jesteś.Ludziom czasem cięzko dogodzić, ważne,żebyś Ty się dobrze czuła, a gadaniem się nie przejmuj w końcu przestaną;-)
Ciekawe jaka będzie noc. Jednak drakońska dieta jest kluczem do sukcesu:-) Pierwszy spacerek półgodzinny zaliczony
Jaką konsystencję mają "wasze" koopki?Boję się, że moje są za rzadkie.
Na pewno dasz radę na samotnej nocce

Co do diety, to warto przestrzegać. Możesz też spróbować masaż, ale jak pępek odpadł.

A może karm z rogalem?Opierasz na nim dzidziusia i od razu kręgosłup odciążony, albo na leżąco.
. Bylam dzisiaj w szpitalu, zbadala mnie polozna, i mam 2 cm rozwarcia, dzidzia ma sie dobrze. Jesli do piatku nie urodze beda mi wywolywac porod
. Az sie boje bo wiem czym to smierdzi i jak boli :-(. Moja mama ma operacje w srode, beda zakladac jej bajpasy, nie wiem jak ja przezyje ta srode:-(. Ona w szczecinie ja w Danii nawet nie bede miala jak jej odwiedzic. A tak chciala jeszcze wnuczke zobaczyc przed operacja :-
z drugiej strony powinnam sie cieszyc, bo lozysko pracuje prawidlowo, ilosc i wyglad wod w porzadku(mam co dwa dni amnioskopie)czyli dziecku niczego nie brakuje....tylko to czekanie mnie doluje...lekarz powiedzial ze czekamy do srody a pozniej moze "pomoga" skurczom