Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pediatra nawet mi zaleciła, bo mała już sporo przybrała, a chęć ssania nie zawsze oznacza u maluszka głód.
i generalnie podoba jej się ten wynalazek, a starszaka też wczoraj chwilkę ponosiłam i był wniebowzięty.Ciekawe jest też to,że wydawał się o połowę lżejszy niż na rękach
Zastanawiam sie też, czy takim amłym dziciom robi się jakieś testy, czy tylko metodą prób i błędów można dojść na co maluch jest dokładnie uczulony.
Aż sie romarzyłam... Ja od tygodnia planuję zakupy w pojedynkę, a i tak zawsze kończy się tym,że kombinuję do którego sklepu z wózkiem dam radę wjechać;-)Mi na szczescie pomogla ta oksytocyzyna nie wiem jak sie to pisze!! bo bez niej pewnie bym jeszcze w szpitalu siedziala!!! mam nadzieje ze maluszek wkoncu zechce wyjsc zjuz na zewnatrz.kacperek mnie jak widać,nie grozi póki co... :/