Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pomogło SabSimplex i czopek glic. Potem masaż brzuszka. Ciekawe, jaka będzie nocka

Może poproś o coś w tym stylu.

Nie wyobrażam sobie teraz dłuższych wizyt
Mam nadzieję,że gladko wrócicie do cycania

Ja dzisiaj nie mogłam znieść krzyków Malej z powodu kolki, a trwało to tylko pol godziny, więc nawet sobie nie wyobrażam co czułaś:-(Ale trzeba być dobrej myśli- mam nadzieję, że już jest lepiej i jutro Was nie będą męczyć
jedyneczko i jaka reakcja malutkiej?aaaa i prosimy o nowy suwaczek,stary jakis przeterminowany sie wydaje;-)Pojadłam dziś jajo a odrobina majonezu, plasterki 2 pomidora i ogóra i zobaczymy jak zareaguje malutka![]()

mam nadzieje ze zabawa byla przednia a ty na chwile ucieklas myslami od pieluch,kupek i kolek.ewcik u nas jest identycznie,mala tez dudla smoka z Nuka i wiecznie odbija jej sie otoczka na buzce-chyba taki urok tych smokow.mammi ja mam smoczek z nuka, ale nie wiem dlaczego, jak Mały go ssie, to potem cała ta plastikowa otoczka smoczka odbija mu się na buźce, nie wiem, co może być tego przyczyną![]()
aghata u nas to byla witamina a nie wyobraznia,zycze wam tego samegoOdstawiłam vit D3 i jakoś lepiej z brzuchem i marudzeniem, sama nie wiem czy to właśnie witamina czy moja wyobraźnia
ja nakarmieniu cycem się nie znam, ale to chyba już kwestia czasu niedługiego, jak się dotrzecie i Ninka da Ci troszkę odsapnąć

ja prezent dostałam wybrany wspólnie wcześniej-mało romantyczny, ale praktyczny ze wzgl na dzidzię, poza tym tatuś zapalony fotograf też:-) żeby nam nic nie umknęło, bo aparatów u nas dostatek, ale chciałam coś małego i sprytnego
...
...Najgorsze jest to,że najbardziej lubi penetrować dolną część brzucha..a do tego kłucia i ciągnięcia mam tam nadole..boli jak cholera..
...Ciekawa jestem też jak tam moja szyjka..czy jakieś rozwarcie jest..bo ostatnio u gina miałam rozwarcie na 1 palec,a to było przed masowaniem szyjki...