kasik nie podejrzewałabym nektarynki o taką dokuczliwość a tu popatrz
geperty cieszę się że z Tymciem w porządku;-)
tiffi super że bilirubina spada;-) moja też na orła sypia

a nie macie windy tak?
agatha idź z tą nogą faktycznie bo długo to trwa i się męczysz a wiadomo ile masz teraz biegania. Moja mam wrazenie że w dzień prawie wcale nie śpi

też idę do fryzjera w sobotę i na solarium
tiffi ja na noc takie do spania ciuszki zakładam (kaftanik, śpiochy np.)a na dzień przebieram w takie wygodniejsze i lżejsze najczęściej body i skarpety lub półśpiochy.
ashika bardzo mi przykro z powodu kotki, wiem jak to jest kiedy człowiek ukocha zwierzaczka:-(
elspeth a ta niewinnie wygląda ten słodki diabełek

dobrze masz z mamą, mój nie wymaga obiadów ale ja i Emi tez musimy cos jeść więc suma sumarum prawie codziennie gotuje i sama się podziwiam ja ja się wyrabiam

kacperek ja o 22ej padam jak kawka, nawet nie mam siły poczytać
geperty a wiesz ja tez sobie uświadomiłam dzisiaj na spacerze z Emi i Nadinką że właśnie jestem mamą dwóch dziewczynek:-)
ewa81 musiałabyś wyeliminować nabiał na kilka dni i obserwować buźkę i kupki bo to może ale nie musi być od tego. Moja Emi miała suche takie policzki i kolki a do tego suche placki-niemal ranki w zgięciach kolan i łokci.
Vanilka super że oboje oki po przeglądzie

No na silnego to Dawidek nawet wygląda;-)
madzik właśnie ja wymiękam i kupuję te pomagacze typu hustawka itd.
iwusia gratulacje, ale duzy chłopaczek:-)
kama super że wszystko dobrze a Maja to faktycznie luzara

moja też duzo ulewa ale jak maluszek dobrze przybiera to nie ma się co martwić;-)
tiffi nie miałam plamy ale widziałam kanaliki gołym okiem na jednej piersi bo aż je wysadziło
ania to super że dzieciaczki zdrowe a wy widać szalejecie:-) i dobrze;-) tez lecę do fryzjera niedługo
Vanilka no właśnie też myślę że od stanika a te do karmienia średnio foremne

muszę więc chyba jakieś bluzki kupić w fasonie takim że będzie oki w tym staniku albo zwykłe jeszcze spróbuje ale luźno zapięte albo co
kacperek to w normie malutka przybrała

jeśli o ranę chodzi zrośnie się w porządku i tam myslę ale powinnaś chyba więcej leżeć tylko jak to zrobić?

tak jak z tymi 5ma posiłkami

ja zaczęłam od chleba z dzemem a teraz jem coraz więcej;-)
ewcik moja tez tak raz zrobiła z tym zaśnięciem, ale na razie tylko raz
madzik to masz z głowy kontroling, ja za 3 tygodnie idę.
mruczka dobrze że na boki, nie zachłysną się maluszki, tylko trzeba pilnować żeby po równo na jedną i drugą stronę układały;-)
My dziś z Emi i Nadinką 2 godzinny spaceros zaliczyłyśmy a teraz M się mała zajmuje

Lecę sie kąpać, potem małą bo M ma mecz o 20ej. Jakby co to spokojnych nocek kochane;-)