Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Może Mati tak celowo żeby twoją uwagę zwrócić i sprawdza Cię? Ubierz ciuch ciążowy, ja bym się nie przejmowała strojem do teściów za to chętnie bym coś zjadła przygotowanego przez kogoś
Pampersy używam od początku ale myślę że może za rzadko jej zmieniałam jak miała siku tylko bo te pampki takie złudne że suche:-( A na pupci nie ma bo kupkę robi co 2 dni więc z przodu od siku to chyba, mam wyrzuty sumienia teraz że za rzadko zmieniałam i nie wiem czy nie lecieć do szpitala choć to sie nie powiększa i nie boli jej jak myję i w ogóle jest spokojna.ja nie mialam zamiaru ogladac ale jak popatrzylam na porodowce na polozna to w szybie szafy za nia odbijalam sie w calej okazalosci, teraz juz wiem czemu jestesmy tak skonstruowane zeby tego nie widziecAshika ja podwozia nie ogladałam jeszcze-nie mam odwagi:-)

a licze ze jak juz wybedziemy z domu to o jakis sklep zachaczymy mazy mi sie IKEA ale to mazenie scietej glowy raczej :-(

najlepiej z golym tylkiem i lac po mamusi :-)
.
a dzień produktywny, bo już posprzątałam, poprasowałam i czekamy na pobudkę naszej królewny- karmimy, lansujemy i uderzamy na zakupy i na miasto gzdieś na spacerek:-)

ale co gorsze w dnien spi bez problemu w lozeczku a wieczorem nie chce co chwile sie budzi
i obudzila sie dopiero o 5! 

Smarowałam tak jak Ty Sudocreamem i przede wszystkim za radą lekarki WIETRZYŁAM jej tyłeczek.Rozpinałam jej dolną część ubranka i pampka zapinałam tak lużno,żeby bokiem była widoczna luka.Można też przykryć pupkę tylko tetrówką zamiast pampka.A nawet jak normalnie zakłada się pampersa to trzeba to robić luzniutko- żeby nie przylegał mocno do skóry. Po przewinięciu na 10 minut zostawiałam ją bez pampka i obyło się bez żadnych silnych maści.Przeszło jej i pupkę ma teraz elegancką
No ale ja ta zła co przebiera tyłek czyści i gluty z nosa wyciąga
I chyba kupię odciągacz bo nie mogę poza domem przebywać,nawet na krótko, zaraz się dołuję a co jak Nadinka zachce pić
Myślałam o herbatce ale tak ładnie trawi mleczko że boję się zaburzać
Bo ty zostawiasz mleczko już czy dopiero zamierzasz? kolka to masakra, pamiętam. A Zuzia w różnych porach ma napady kolki czy jakąś stałość pór można zaobserwować?
też czuję się jak miotła, fryzjer dziś nie wypalił ale jak wróciłam i dałam cycusia małej to pomyślałam - jeszcze się zrobię na bóstwo a małaj mnie nikt nie zastąpi;-) trzymaj się kochana w zdrowiu i Stasinek też, niech was się już nic nie czepia to i on będzie spokojniejszy bidulek
a w foteliku nie posiedzi? czy masz może huśtawkę?ja z małą w foteliku siku nawet chodzę
teraz siedzę z nią na kolanach, popiła i patrzy, pewnie zaraz zmusi mnie do wstania i pochodzenia
Trudne bardzo życie mamy czasami ale za parę tygodni będzie dużo dużo lżej;-)
.
.
,mój też coraz lepiejnawet zdarzają się 4 godzinne przerwy
.
. Teraz wydaje mi się, że już troszkę lepiej wygląda.