reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2010

Tiffi jak moją łapie kolka to tylko po kąpieli.:baffled: Wczoraj dałam zatem przed kąpielą i było ok. Tylko w nocy budziła się często na jedzenie.Jestem dzisiaj nietomna. Mam obiad, ale chciałam w łazience posprzątać. Mam nadzieję,że dam radę. Kocham tego mojego ssaczka, ale jak się wieczorem pręży przy cycu, to nie wiem, co robić...:-(

reklama
Witam!!!
U mnie nocka też nieciekawa. Mała spała po 2 godziny po czym budziła się i prężyła. Oczywiście wszystko bez płaczu, ale nie mogę patrzeć jak się tak męczy... O 5 już ją wzięłam do siebie na brzuch. Teraz leżała u siebie w łóżeczku, ale marudziła więc trafiła na cyca.
Później nadrobię i poodpisuję.
Miłego dnia ;-)

moje dziecko ktoś podmienił w nocy... Wieczorem oczywiście darła się parę godzin, zasnęła po 23 i wstała przed 6!! Wypiła cyca i dalej śpi... Mam nadzieję, że zaraz wstanie na jedzonko, bo przecież nie może tak mało jeść...
Ale pochwalę Wam się - ściągnęłam dziś z jednego cyca całe 75ml :-D:-D:-D

Cynamonka jeden i drug post strone wczesniej co pisalas to identycznie jest u mnie tez nie spi od dwoch dni a na dworze to spac by spala caly dzien no i to ze na klacie to samo ciekawe czemu tak jest i od czego??
tweenie gratki mleczka i dziecka widzisz troche optymizmu i jest lepiej byle bys sie przestala stresowac i plakac a bedzie git!!!!

teraz dla odmiany mogłaby wstać :) Ile to można nie jeść?:-p Cyce mi zaraz rozsadzi. A moje dziecko jest takie, że jak sama nie wstanie, to jej się nie obudzi. A żeby zaczęła jeść, musi być przytomna.

reklama
tweenie super, że jest lepiej, produkcja ruszyła, dziecię spokojne-wierzę, ze nikt Olci nie podmienił, to po prostu metamorfoza drugiego tygodnia i życzę, zeby tak zostało:-)

korzystając ze snu królowej, wyprodukowałąm rosół i 20 galaretek drobiowych, wszystko na wyscigi, bo się bałąm że nie zdążę i ugrzęznę w tym bałaganie, a Liliputa dalej kima:-)

Ostatnia edycja:
Do góry