agatka_natalia
Fanka BB :)
kacperek i fasolka wstawiam do lodówki i dokarmiam nim małego przez cały dzień.
ashika karmiłaś w Kościele? Ja tez mam zamair nakarmic w Kościele jak będzie Andrzej marudzic, tylko gorzej z odbiciem bo strasznie głośno beka.
Byłam na zakupach. zamówiłam kurtkę w orsay bo nie było mojego rozmiaru i mają mi dowieść, więc we wtorek ponownie na zakupy i kupiłam sobie jeszcze jeansy, bo C&A jest wyprzedaż jeansów 20% taniej do 3 października.
Mały próbuje zasnąć ale jakoś mu to kiepsko wychodzi. Góra prasowania czeka.
ashika karmiłaś w Kościele? Ja tez mam zamair nakarmic w Kościele jak będzie Andrzej marudzic, tylko gorzej z odbiciem bo strasznie głośno beka.
Byłam na zakupach. zamówiłam kurtkę w orsay bo nie było mojego rozmiaru i mają mi dowieść, więc we wtorek ponownie na zakupy i kupiłam sobie jeszcze jeansy, bo C&A jest wyprzedaż jeansów 20% taniej do 3 października.
Mały próbuje zasnąć ale jakoś mu to kiepsko wychodzi. Góra prasowania czeka.
:-)
na Twojego M , biedna wszystko na Twojej glowie. Wszystko sama.
w sumie wychodzi tego na dobę więcej, niż do tej pory - ponad 600 ml zjada, wcześniej 6-7 posiłków, ale w sumie 500-600 ml. no i dobrze, przynajmniej mniej mycia butelek... ;-) a tak serio, nie wiem, czy to dobrze.
Mam nadzieję, że ból brzucha nie wróci.Mam chęć na lody 

A już gdyby moi walneli że w ścisku siedzieć nie będą to po prostu wcale bym ich nie prosiła
To ile Staś w sumie śpi nocą? Moja w sumie raz śpi 4h-5h (22-3) a potem już też co 2h
Mnie zresztą lekarka mówiła że drugie i kolejne szczepienia dzieci gorzej znoszą niz pierwsze