jedyneczka
Fan(ka)
Heloł
agatka chyba 21 listopad.Nie kumam, masz mm nie wciskać to jak kleik podać
ewa81 to może dlatego marudny bo go coś bierze? zdrówka życzę;-)
ashika ja na taką wenę nie liczę u siebie
chyba się zdecyduję na taki komplecik a w domu elegancka sukienka ale w kolorze.
madzik norma z włosami. Miłej pogawędki, pozazdrościć;-)
aneta ja też na ramiączkach właśnie też a normalnie to zmarzluch byłam
fajny weekend, my do bani, teść wrócił z wywczasów i już dziś znów coś robią koło domu
Ale nam 2 śliwy zasadził, pomału robi nam sad
kasik zdrówka, wapno pij i rutinoscorbin, mnie pomogło.
agatha moja też ode mnie nie chce butli z herbatką, robiłam próbę ale jak mnie nie ma cwaniara od M przyjmuje
oczywiście to ja już mus kiedy wyjdę.
ashika też ikea miałam w planach ale widzę że nie wypali:-(

agatka chyba 21 listopad.Nie kumam, masz mm nie wciskać to jak kleik podać

ewa81 to może dlatego marudny bo go coś bierze? zdrówka życzę;-)
ashika ja na taką wenę nie liczę u siebie
chyba się zdecyduję na taki komplecik a w domu elegancka sukienka ale w kolorze.madzik norma z włosami. Miłej pogawędki, pozazdrościć;-)
aneta ja też na ramiączkach właśnie też a normalnie to zmarzluch byłam
fajny weekend, my do bani, teść wrócił z wywczasów i już dziś znów coś robią koło domu
Ale nam 2 śliwy zasadził, pomału robi nam sad

kasik zdrówka, wapno pij i rutinoscorbin, mnie pomogło.
agatha moja też ode mnie nie chce butli z herbatką, robiłam próbę ale jak mnie nie ma cwaniara od M przyjmuje
oczywiście to ja już mus kiedy wyjdę.ashika też ikea miałam w planach ale widzę że nie wypali:-(

albo po prostu powiedziec m co czujesz a jak zle powiedziec to napisac, szkoda ze tesciowie jeszcze mieszaja
kurka caly rozkopany krk przejechac i znowu spedze 1,5h w aucie :-( zrezygnowalam na korzyc obi i kontaktu do pokoju synka rozejrze sie tez za zaslonkami bo na razie wisza takie ni z gruszki ni z pietruszki i do abry lookniemy na meble bo jakos ikea lozkowo dno a do allegro nie ufam bo wydaje mi sie to tandetne troszke a ja chce lozko a nie jak to ujal m "stelaz pod materac" :-) Widzialam jedno cudne ale drogie :-(