reklama

Lipiec 2010

reklama
madzik i agatka no to gratki 4 mieszka Waszych szkarbków:-)
jedyneczka ale obiadek mniaaaaam:-)
magdzia wielki powrót-witamy!!!!!!
tiffi ja mam kołysanki Turnau-Umer, ale dopiero raz słuchałyśmy, raczej 4funtv preferujemy póki co:-D

teściówka była i już poszła:-) prezent dla Lilki to dresik-sama bym takiego nie kupiła, ale mogło być gorzej:-D

Mamy niecałe 42 metry, mieszkanko ciasne ale własne ;] M nie widzial sie z nami tyle bo ja bylam u rodzicow, 150 km od rumi gdzie teraz mieszkamy i duzo pracowal zeby mozna bylo cos kupic i urzadzic troche mieszkanie, a ze nie mamy prawka i samochodu to zeby do nas przyjechal musial miec conajmniej 3 dni wolne - przez pociagi - a w ciagu tych 3 dni byly tylko polowe z nami ;/
Mała sie obudzila, wykapalam ja, nakarmilam i zasnela.Tez jestem ciekawa jak dlugo ;p
ewelad dzięki za przywitanie ;)
tiffi ja mam to samo, moj M dzis w pracy od rana na 24 h, moja Mała w dzien nie chce spac a ja dzis zjadlam przez caly dzien zupke chinska ;/ teraz moze cos przekasze jak zasnela

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez juz spadam bo padam na pyszczek, Mała mi dala dzis popalic, do jutra Lipcówki, jesli uda mi sie wejsc bo mam do zalatwienia meldunki w UM i zapisy w przychodni, no i chyba mam zarezerwowane odwiedziny 3 kolezanek ze studiow ;p
Miłych wieczorkow Mamuski ;]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry