hejka:-)
my rano byliśmy na spacerku a wcześniej podrzyciłam małego do pracy do teściowej bo leciałam na pobieranie krwi i do sanepidu. Byłam wczoraj u ginka i tak wszystko oki,przepisał dalej tabletki ale mam lekko powiększony prawy jajnik,moze to być jakiś stan zapalny i zlecił mi zrobienie CRP i jakiegoś Ca 125 za 35zł

jutro odbieram wyniki
Zrobiłam sobie też u ginka wymaz na badanie bakteriologiczne bo chcemy z małym chodzić na basen,na zajęcia z instruktorem,nasi znajomi chodzą z małą córcią i bardzo chwalą,zresztą woda to najlepsze co moze być też dla małych dzieci,no i potrzebuje badania na ten basen że jestem zdrowa,poleciałam po 10 oddać próbke do sanepidu a tam pobieranie materiału do 10,więc pocałowałam klamke,a że lepiej nie trzymać za długo probówki z materiałem to zaś jutro musze lecieć do ginka na ponowny wymaz
Oczywiście teściowa i teściu mnie wkurzyli bo ona 100 pytań do... a czemu idziemy z tak małym dzieckiem na basen,a czy sie nie boimy,a czy sie mały czymś z wody nie zarazi,matkoooooo,i jeszcze mi mówi ze teściu powiedział po co na basen,chcemy z dziecka kaleke zrobić? nosz k....

brak słów,zrobiłam tylko mine i coś tam powiedziałam co on gada,chciałam więcej powiedzieć ale oczywiście ugryzłam się w język,mam nadzieję że M im coś powie
agatha Michałek trzyma się ładnie na przedramionach ale 5 min i słabnie i płacze,ja bym poszła jeszcze skonsultować to do innego lekarza,mój mały też dłuzej niz godzine w sumie nie pośpi w ciagu dnia,no chyba ze na spacerze
tiffi widze że teściowa bardzo oszczędna
myszka Ty już w spacerówce wozisz małą? wyrosła z gondoli?
ewcik a może zmień oliwke na balsam czy krem do ciała,ponoć oliwkę stosuje się tak do pierwszego miesiąca a potem kremy bo oliwka zatyka pory, a jaki masz temat pracy?
perla ale grzeczna córunia w nocy
jedyneczka ja też ostatnio sortowałam za małe ubranka i cała reklamówa mi się nazbierała, rosną te dzieci niemożliwie szybko
karmię małego i jedziemy zaraz wywołać zdjęcia małego,lubię mieć tak w albumie po staremu i przeglądać sobie,w sumie z 3,5 miesiąca nazbierało się 200zdjęć do wywołania

no jeszcze pare jak byłam w ciąży
a jutro jade do mamy więc sobie miło poklachamy
miłego wieczorku