Skrzat
Fanka BB :)
a ja znów po nocach siedzę i piekę, popełniłam puki co ciasto i tort dla babci, no a teraz w piekarniku biszkopt na tort dla teścia na niedzielę
He he lubię piec nawet
Basia dzisiaj temp rano 38,6 w pupie więc w sumie 38,1 potem jej spadało, ale jak szła spać to miała około 38, innych objawów żadnych, a jutro jubileusz babci i nie wiem bo będą inne dzieci;/ zobaczymy jak rano!
A tak mi sie przypomniało jak Marta napisałaś apropo trampoliny że ja mam jakieś uprzedzenia, bo koleżanki synek z pracy (3 latka wtedy miał) złamał nogę na trampolinie bo mu właśnie kilunastoletnie dziecko skoczyło na nią
i jakoś mi uraz został po tym jak opowiadała, pewnie minie jak Basia zacznie prosić, że chce skakać, puki co jeszcze tej atrakcji jednak nie zna
Basia dzisiaj temp rano 38,6 w pupie więc w sumie 38,1 potem jej spadało, ale jak szła spać to miała około 38, innych objawów żadnych, a jutro jubileusz babci i nie wiem bo będą inne dzieci;/ zobaczymy jak rano!
A tak mi sie przypomniało jak Marta napisałaś apropo trampoliny że ja mam jakieś uprzedzenia, bo koleżanki synek z pracy (3 latka wtedy miał) złamał nogę na trampolinie bo mu właśnie kilunastoletnie dziecko skoczyło na nią

Chyba wezmę dla siebie rower od rodziców, bo szkoda mi tyle kasy wywalać. Tym bardziej, że zgubiłam złotą bransoletkę (albo jeszcze się łudzę, że M gdzies ja skutecznie "posprzątał" i jeszcze się znajdzie) więc chcę nową na rocznicę.... bo na to mi akurat nie szkoda;-)
jeśli możesz, wyślij mi zaproszenie, bo znowu mi wygasło