• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
A wlasnie leci , ale powtarzaja odcinek. Ja nei wiem jak te kobiety moga nei wiedziec ze sa w ciazy:szok: I kazda ktora pokazuja ma krwawienia jak przy miesiaczce i jakies inne dolegliwosci i wszystkie rodza donoszone zdrowe dzieciaczki, a czlowiek ktory sie stara, lata do gina to ma przewaznie problemy male lub wieksze ale czesto sa :baffled:

Ashika super ze wszystko oki,zdjecia śliczne!!!:-)

A ja zasnęłam na wspólnej,obudziałm się pół godz temu,okąpałam się i lece zaraz do łóżeczka i pewnie od razu zasne

kolorowych snów dziewczyny! do jutra

Cześć dziewczynki:happy2:
Dzisiaj też tylko na chwileczkę bo muszę spadać do sklepu.Osatnio przynosi więcej kłopotów niż korzyści:-(Towar z pólek znika, a utargu nie widać.Zatrudniłam dziewczynę bo ma małe dzecko i chciałam jej pomóc.Ostatnio przesiaduje tam bez przerwy jej facet i niestety przypuszczam,że nie są do końca uczciwi.:confused:Muszę coś wykombinować bo sama nie dam rady pracować.

Ashika ja Ci się wcale nie dziwie,że nie wiedziałaś jakie to USG,bo ja na bank też bym nie wiedziała bo i skąd.Jedynie jakbym na zdjęciu zauważyła.

tiffi tak zachwalasz "Cieżąrówką...",że chyba też kupię:tak:Powodzenia na USG
Mysza ale zazdroszczę,że możesz tak długo pospać.Ile ja bym oddała,żeby tak do 12 poleżeć....
aisimwiem,że na razie się urlopujesz,ale może jutro uda się rozesłać listy?

dzamena mojego synka też babcia tuczy:wściekła/y:Obydwoje z M jestesmy raczej sporymi osobami;-)i tym bardziej staram się,żeby dzieci za dużo nie przybierały na wadze.Synek jest na Bebilonie,a ona do każdej porcji mleka,którą mu podaje jak mnie nie ma dosypuje po 4-5 miarek kaszki,na dodatek słodyczami go pasie

emih mam nadzieję,że udało się w końcu wyspać.Nie widzę żadnych nocnych postów więc to chyba dobry znak;-)

oczekiwanie mojemu zafundowałam w poprzedniej ciąży film "Co nieco o rozwoju dziecka",ale wiem ,że jest też książka.W filmie wszelkich instrukcji udziela mężczyzna,więc dla faceta jest to wiedza łatwiej przyswajalna;-)

Miłego dnia lipcóweczki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry