• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2010

reklama
Siemka ;-)

Ja po sniadanku ..odrazu czlowiek lepiej sie czuje jak najedzony :tak:
sniegu nasypalo -fajnie :happy2:

Ashika ale Ci fajnie z tym usg 4d :happy2::happy2:az bije od Ciebie ta radosc:tak:
Najwazniejsze ,ze dzidzia zdrowo rosnie :happy2:i co gin mowil ,ze raczej synek bedzie ??

mammi moja mama miala bardzo dlugo swoj sklep spozywczy.z boku wydawalo by sie ,ze fajnie bo nie jest zalezna,nikt nie pilnuje itd...jednak wiem ile nerwow ja kosztowal ten sklep :baffled:tak wiec ciezki kawalek chleba to jest ...no ,a pracownice chyba trzeba troszke poszpiegowac bo moze faktycznie laska sobie z kasy podbiera , a Ty myslisz gdzie pieniadze na towar sa ...

atabe jak samopoczucie ????
Kiedy do tego gina idziesz ??

Ja tez ogladalam wczoraj ten program ciaza z zaskoczenia no iiii...nie mam pojecia jak te kobiety moga nie zauwazyc ,ze sa w ciazy :szok:dziwne bo przeciez 8-9 miesiac dziecko jest juz duze ,wypycha sie i jak mozna to przeoczyc :confused:

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i usg :tak::tak::tak::happy2:

oooooooooo nie tylko nie śpiochy,ja wstałam o 7 i wyprawiłam dziecko do szkoły drugie zaprowadziłam do przedszkola,i już nawet posprzątałam teraz tylko zakupy bo lodówka pusta a dziś M po 3 dniach wraca i bedzie miałczał że puchy.A tak wogóle to Cześć dziewczynki

Witajcie dziewczyny

zrobiłam morfologię rano i odrazu miałąm wyniki bo mam znajomą w laboratorium wszytsko ok poza leukocytami które wynoszą 12 tys a norma jest od 4-10.Bardzo się martwię.W laboratorium mi powiedzieli że w ciąży to normalne.Czytam i czytam i niby w ciązy się podwyzszają -mam nadzieję ze lekarz powie że wsztko ok.Hemoglobina 13.1 nawet dobra chociaz zawsze miałam lepszą :)

madzik w ciazy leukocyty jak sie nie myle moga byc do 15tys. , calkiem inne normy teraz mamy takze nie patrz na to co jest na tym wydruku z laboratorium. Lekarz napewno powie ze jest wszystko OK;-) a wlasnie dziewczyny jaki macie poziom plytek krwii?? bo ja to nawet jak nie bylam w ciazy to mialam niski, teraz mam 130tys.

mammi no niestety czasem tak jest chcesz komuś pomóc a ludzie to wykorzystują, oj nieraz tak miałam. A ciężarówką... jest super, śmieszna, inna.

Trzymajcie za mnie dzisiaj kciuki - USG

Hej kochane laseczki

Przywitam sie w nowym roku bo jeszcze mnie tu nie bylo.

Sylwestra spedziłam super, bylismy na imprezce u znajomych, bylo ok 10 osob i kazdy sie przebireal za aniolki i diabelki, Bylo Extra.

Dzis moja 4 latka ma jasełka w przedszkolu w tym roku bedzie aniolkiem, troche zawiedziona bo rok temu byla maryją i w tym roku tez chciala, no ale jakos jej pani wytlumaczyla, że inne dziewczynki tez chcą byc.
Jestem ciekawa jak dzis wypadnie jej rola i jak bedzie pieknie mowila. Rok temu i na innych przedstawieniach to raczej maly wstydzioch jak widziala taką publicznosc to mowila strasznie ciuchutko. Wiec tymbardziej jestem ciekawa jak jej pojdzie w tym roku. Chociaz jak bylismy na wakacjach w Turcji to pierwszy raz sie odwazyla isc zaspiewac do mikrofony na scenie przed duzą iloscią ludzi. I nic sie nie wstydzila.

reklama
cze dziewczynki ja juz po USG(na odpowiednim watku szczegoly) ale w skrocie
WSZYSTKO OK!!!
dzis wstawalam do malego tylko 5 razy wiec juz jest lepiej, ale i tak jestem nieprzytomna bo pobudka o 7...
milego dzionka i Tiffi
udanego USG!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry