reklama

Lipiec 2010

czesc emih:-)ja przy bolach glowy ratuje sie rozpuszczalnym magnezem, najczesciej pomaga a jesli chodzi o problemy ze spaniem, to moim zdaniem w wiekszosci przypadkow stres i nerwy, sama to ostatnio przechodzilam:baffled:no coz nie nadaremno mamy byc teraz spokojne, wyluzowane i super szczesliwe;-)

reklama
emih ja to juz nie wiem od czego ale podejrzewam ze cisnienie bo normalnie mam za niskie u mnie norma 90/50 o zatokach tez myslałam ale to chyba raczej nie to ,wczoraj to juz myslałam ze nie wyrobie ale moze kupie ten amol i cos to da juz sama nie wiem,co do wychodzenia z dzieckiem to szkoda słow ja staram sie nie wychodzic w taki snieg z domu ale on to przewaznie jest w przedszkolu tylko dzis nie poszedł bo nie byłam w stanie zwlec sie z łozka po takiej wspaniałej nocy i go zostawiłam w domku

iwusia29 dziękuję:tak:

emih właśnie dlatego mój M nakłania mnie do jedzenia przed zakupami bo oczami pochłaniam wszystko a on biedny musi potem zjadać nawet to za czym nie przepada bo taki oszczędny jest:tak:
Faktycznie te migreny i globusy to tak się ze szlachtą kojarzą, ja gratuluje więc pochodzenia :tak:ale nie zazdroszczę i współczuję:-(

wczoraj to juz myslałam ze nie wyrobie ale moze kupie ten amol i cos to da juz sama nie wiem,co do wychodzenia z dzieckiem to szkoda słow ja staram sie nie wychodzic w taki snieg z domu ale on to przewaznie jest w przedszkolu tylko dzis nie poszedł bo nie byłam w stanie zwlec sie z łozka po takiej wspaniałej nocy i go zostawiłam w domku
Ja też dlatego siedzę z córą w domku, mam L-4, co prawda już nie muszę leżeć, ale oszczędzać się ciągle muszę, choć nie krwawię, to może jednak łóżysko się cofnęło do góry? tj na "swoje miejsce" :cool2: A amol... też mam, stosuję, ale bardzo rzadko jednak pomaga... dziś pomógł może na godzinkę (to i tak super) ale z czoła to chyba mi skóra zejdzie po tym alkoholu (i mojej suchej cerze :shocked2:)

Iwusia- też tak myślę, ze niby ok, wszystko w sobie tłamsimy, a w nocy organizm daje popalić, bo psychika z nagromadzonym ciężarem sobie poradzić nie może :baffled:
Ps. Faktycznie, byłam w aptece powinnam magnez nabyć! Ehhh....

emih a probowalas kiedys magnez brac przy bolach glowy?niedobor magnezu w organizmie tez powoduje silne bole glowy, ja kupuje taki zwykly do rozpuszczania i naprawde pomaga....bo choc szlachcianka nie jestem to migrene czesto przerabiam:wściekła/y:

widze ze duzo piszecie o badniach prenatalnych, z tego co sie orientuje, to nie w kazdym przypadku sa one konieczne (??)
Niby są "konieczne" po ukończeniu 35roku życia i gdy w rodzinie stwierdzono jakąś chorobę genetyczną, stąd większe prawdopodobieństwo... :tak:

Jedyneczka, właśnie, właśnie, zaraz mój M wpadnie na chwilę (tylko się przepakować na kolejne dni wyjazdu :baffled:) zajrzy do lodówki i powie: kto to wszystko zje? Ale co tam, odchudzać się będę po porodzie :-p

Iwusia, ja o szlacheckich korzeniach też w swej szlachetnej rodzinie nie słyszałam, ale faktycznie coś o tym magnezie gdzieś słyszałam, już chyba dziewczyny tez na forum mi grubszy czas temu pisały... Muszę nabyć i tyle!

Dziewczynki, żegnam się na jakiś czas, bo muszę przygotować kolejną walizkę dla M i jeszcze obiadek, ale później jestem tylko Wasza i to przez kolejne 3 dni ;-)
Smacznych obiadków życzę i do "zobaczenia" :-)

witajcie dziewczyny
Po pierwsze to trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :))!!!
Ja byłam na spacerku z moją kuzynką i trochę na zakupach :)
Ale slisko jest na ulicach i chodnikach więc trzeba uważać.
Teraz troszkę posprzątam.Ja mam wizytę dopiero za 2 tyg więc jeszcze sporo czasu ale mam nadzieję że wszystko jest ok.
Dajcie dziewczyny znać jak po wizytach!
A na ból głowy to mi pomaga apap i nacieranie amolem.
Ok idę zrobić sobie herbatkę z cytryną-będe później :)

reklama
Mysza1984 z tym ulokowaniem łóżeczka też mam problem właśnie dlatego że tylko 2 pokoje i raczej takie mało ustawne. Nie wiem gdzie pomieszcimy łóżko i łóżeczko. Chciałabym żeby dzidzia od razu spała w łóżeczku muszę pomyśleć jak to rozwiązać.
Iwusia, emih całkiem możlwie że to nerwy i stres ja ogólnie nerwowa jestem
emih ja też teraz biore feminatal400+ DHa u mnie kosztuje 46zl ale i tak mi sie wydaje drogo więc następnym razem kupię ten feminatal N

Powodzenia na dzisiejszych wizytach:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry