Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a jakie ty miałas smaki do tej pory?atabe gratuluje budowy domku, kosztowna sprawa ale domek będzie taki jak chcecie i latami nie będzie kosztów bo wszystko nowiutkie i dochuchane, zazdroszczę ale tak życzliwie oczywiście
dzamena może to na dziewczątko objawyja dopiero od 3 tyg. wyglądam jak człowiek a nawet jak kobieta
wcześniej cera popier pergaminowy z pryszczem tu i ówdzie, bledzizna, włos jak w oleju skąpany do tego łupież zawitał jak nigdy, no masakra była, do tego bekanie co i rusz, brr, nic mi M nie mówił ale musiałam być pociągająca niesamowicie:-)
Główka do góry, wszystko przejdzie![]()
Ja juz po spcerku,po drodze weszłam do kauflandu i trochę tych zakupów miałam w dwóch siatach,ale powolutku doniosłam:-)
jedyneczka dzieki za rade, w sumie to tylko pare plasterków kupiłam bo miałąm takiego smaka,ale lepiej uważać
vanilka a na jak długo przyleciałaś do Polski? smacznych ogórasów życzę:-)
co do pokoiku to na wiosnę czeka nas remont małego pokoju dla dzidziusia,już wiem jakie mebelki chcę,jak będą stały ;-) i gdzie łóżeczko będzie,ale też myśle że w pierwszych miesiacach będę miała łóżeczko przy sobie w dużym pokoju
dziewczyny trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty

tak samo moze nie istniec kalafior , seler, groszek i pietrzuszka, wiecej niedobrych rzeczy sobie nei przypominam hehe. Placki hmmm moze i ja zrobie, dawno nei jadlam. Tylko czy mi sie chce robic
ojejku jak ja nei lubie brukselkitak samo moze nie istniec kalafior , seler, groszek i pietrzuszka, wiecej niedobrych rzeczy sobie nei przypominam hehe. Placki hmmm moze i ja zrobie, dawno nei jadlam. Tylko czy mi sie chce robic
![]()
domyslam sie ze tez pewnie nie lubisz? ja w zasadzie warzywa wszystkie uwielbiam.a brukselka i brokuly dla nas ciezarowek b zdrowe no i szpinak oczywiscie tez ;-)ojejku jak ja nei lubie brukselkitak samo moze nie istniec kalafior , seler, groszek i pietrzuszka, wiecej niedobrych rzeczy sobie nei przypominam hehe. Placki hmmm moze i ja zrobie, dawno nei jadlam. Tylko czy mi sie chce robic
![]()
Fajny domek,ale oprowadzał nas brat właścicielki więc jutro jak się z nią spotkamy to będziemy wiedzieć na 100%