kasiente
Fanka BB :)
a to fakt ale wiesz Ty mozesz wiedziec ze zalezy ci nadziecku a mezowi/chlopakowi nic nie mwoic "o teraz robimy bo juz" tylko go podrywac i wtedy samo z siebie wychodzi ze to spontanicznerybka i isabell dziekuje wam za pomoc
U mnie to teraz 2 cykl starań był. Czekam do soboty aby test zrobić, chociaż w sumie @ może i w ndz zaatakowac wiec moze do pn poczekam z testem o ile zdążę.
Słyszałam o tym sposobie z nogami i też tak robiłam w pierwszym cyklu ale sie nie udało.. Nie wiem od czego to zależy. Tak samo z seksem. mówią że robić co co dzinnie a inni że co 2dzień.
A moim zdaniem to nie powinno być mechaniczne lecz z samej przyjemnosci i wtedy kiedy jest ochota. A w owu przeważnie jest ochota u kobiety no nie?
Dziekuje
Pozdrawiam![]()
Mnie brzuch pobolewa do tej pory i piersi mocno sie powiekszyly
, głowa do góry ;-).
, na dodatek mieliśmy 50% szans na zajście, bo bzykano tylko do dni płodnych, a potem celibat, ale w końcu się udało :-). Najlepiej kochać się co 2 dni, wtedy nasienie jest "pełnowartościowe", zbyt częsty seks obniża zawartość lub żywotność plemników.
(podobno jednak kobiecy orgazm pomaga plemnikom szybciej dotrzec do celu- kto wie