i ja sie witam;-)
ledwo co do domu weszlam i powiem wam ze ostatni raz sie przeprowadzam!!!nigdy wiecej czlowiek robi i robi a efektu nie widac

poza tym to ja mam dzisiaj chyba jeden z gorszych dni co chwile swieczki w oczach i placze o byle pierdole chyba juz przemeczenie wychodzi

jesli chodzi o czas staran to ja przoduje u nas trwalo to mniej wiecej 2 lata z tym ze ja nie liczylam dni,nie robilismy zadnych badan liczylismy na szczescie mozna powidziec bo kochalismy sie jak mielismy ochote czasami co 2 dni czasem 2 razy w miesiacu,udalo nam sie w najmniej oczekiwanym momencie i powiem wam z wlasnego przykladu ze dopiero jak psychicznie odpuscilam to sie udalo jak w mojej glowie byla przeprowadzka a nie ciaza to zobaczylam dwie kreseczki

i kochalismy sie raz przez caly miesiac i na koncu byly nozki w gorze-ale tylko z przypadku
witam nowe lipcoweczki i ciesze sie z udanych wizyt
mam pytanie do dziewczyn ktore sa mniej wiecej w tym samym tygodniu co ja wasze bole brzucha tez wam juz przeszly bo ja wogole juz ich nie mam albo bardzo sporadycznie i martwi mnie to troszku:-(
co do sluzu to mam duzo takiego bialego jak bialko kurze