reklama
tiffi1
Fanka BB :)
To nie chodzi o to że panikuję, bo używam różnych kosmetyków.
Tak jak mówiłam pojawił się łupież i sięgnęłam po nizoral, a on jest leczniczy-apteczny do niego dołączono ulotkę, no więc czytam a tam jest napisane, że po skonsultowaniu z lekarzem. Pewnie tak jak mówicie wynika to z tego, że nie robią badań, ale weź tu ryzykuj.
Co do kosmetyków codziennego użytku (zakupionych w drogeriach) to nie czytam składu - bez przesady, ale tak jak pisałam wcześniej używałam też rożnych specyfików do twarzy w związku z wypryskami na twarzy i długo przed zajściem w ciążę dermatolog powiedziała, ale jakby pani była w ciąży natychmiast odstawić.
To tak samo jak z ziołami, nie wszystkie wolno stosować.
Tak jak mówiłam pojawił się łupież i sięgnęłam po nizoral, a on jest leczniczy-apteczny do niego dołączono ulotkę, no więc czytam a tam jest napisane, że po skonsultowaniu z lekarzem. Pewnie tak jak mówicie wynika to z tego, że nie robią badań, ale weź tu ryzykuj.
Co do kosmetyków codziennego użytku (zakupionych w drogeriach) to nie czytam składu - bez przesady, ale tak jak pisałam wcześniej używałam też rożnych specyfików do twarzy w związku z wypryskami na twarzy i długo przed zajściem w ciążę dermatolog powiedziała, ale jakby pani była w ciąży natychmiast odstawić.
To tak samo jak z ziołami, nie wszystkie wolno stosować.
no wlasnie nikt nie czyta skladu na kremach, ale jak juz kupujesz cos w aptece i jest ulotka to w ciazy chyba normalny odruch ze czytasz co tam jest napisane o stosowaniu a jesli masz kremy od dermatologa jakies specjalne to chyba nie dziwne ze niekoniecznie sie nadaja do stosowania w trakcie ciazy
Swoja droga to czym smarujemy pozniej piersi tez nie jest bez znaczenia bo kosmetyki przenikaja przez skore do mleka i troche tej chemii w tym jest
Swoja droga to czym smarujemy pozniej piersi tez nie jest bez znaczenia bo kosmetyki przenikaja przez skore do mleka i troche tej chemii w tym jest
M
mammi
Gość
Ale dzien...strasznie meczacy.Na dodatek odwiedzil nas kuzyn meza z zona.Nie maja dzieci,ale za to uwielbiaja nasze,wiec dzieciaki mialy frajde.Wyszli dopiero 20 minut temu
Tak rozbawili malego,ze w ogole nie chcial usnac.
Naskrobalyscie tyle dziewczyny,ze tylko pobierznie przeczytalam,jutro nadrobie dokladnie.Szukalam jakis wiadomosci od Emih,ale niestety cisza.Caly dzien chodzilo mi po glowie co z emih i fasoleczka.
Ja w kazdej ciazy uzywalam normlnie tych samych kosmetykow co zawsze.Nawet samoopalaczem sie smarowalam,bo w lecie blada bylam jak trup.Brzuch oczywiscie omijalam.Jakos nigdy do tego specjalnej uwagi nie przykladalam,zeby czytac,czy mozna jakis kosmetyk,czy nie.
Tak zachwalacie wizyte razem z M,ze chyba sama zabiore mojego na USG.Mialam inne zdanie,ale w sumie jak byl przy mnie podczas 1 i 2 fazy porodu to dla czego na USG przezpochowe mam go nie zabrac?A dla mezusia to na pewno beda niezapomniane chwile

Naskrobalyscie tyle dziewczyny,ze tylko pobierznie przeczytalam,jutro nadrobie dokladnie.Szukalam jakis wiadomosci od Emih,ale niestety cisza.Caly dzien chodzilo mi po glowie co z emih i fasoleczka.
Ja w kazdej ciazy uzywalam normlnie tych samych kosmetykow co zawsze.Nawet samoopalaczem sie smarowalam,bo w lecie blada bylam jak trup.Brzuch oczywiscie omijalam.Jakos nigdy do tego specjalnej uwagi nie przykladalam,zeby czytac,czy mozna jakis kosmetyk,czy nie.
Tak zachwalacie wizyte razem z M,ze chyba sama zabiore mojego na USG.Mialam inne zdanie,ale w sumie jak byl przy mnie podczas 1 i 2 fazy porodu to dla czego na USG przezpochowe mam go nie zabrac?A dla mezusia to na pewno beda niezapomniane chwile

oczekiwanie
Fanka BB :)
Moj to ciagle mni meczy zeby isc ze mna na USG, ale jakos tak wypada, ze jak ide to go nie ma;/ Moze 23 jak pojdziemy to razem nam sie uda , niech tez zobaczy i poslucha serduszka
No ale najpierw jutrzejsza wizyta zeby sprawdzic czy wszystko ok, chyba nei zasne;/;/ ehm.......
M
mammi
Gość
Witam wszystkie lipcoweczki.:-)
Ja tylko na chwilke i zmykam,bo zakupy do sklepu trzeba zrobic.
Newfie czy cos sie stalo,ze tak sie denerwujesz?Mam nadzieje,ze z Toba i fasoleczka wszystko w porzadku.
Odebralam wczoraj wyniki moczu i jednak wszystko ok.Pisze o tym,bo okazuje sie,ze nieprawidlowo wykonane badanie strasznie falszuje wynik.Jednak musi z porannych siuskow,ze srodkowego strumienia.Nawet stosunek dzien wczesniej,czy nie podmycie sie przed badaniem moze je zafalszowac i dac niepokojace wyniki
Sorki,ze tak nudze,ale moze ktorejs lipcoweczce to sie przyda;-)
Pozdrawiam i zmykam.
Ja tylko na chwilke i zmykam,bo zakupy do sklepu trzeba zrobic.
Newfie czy cos sie stalo,ze tak sie denerwujesz?Mam nadzieje,ze z Toba i fasoleczka wszystko w porzadku.

Odebralam wczoraj wyniki moczu i jednak wszystko ok.Pisze o tym,bo okazuje sie,ze nieprawidlowo wykonane badanie strasznie falszuje wynik.Jednak musi z porannych siuskow,ze srodkowego strumienia.Nawet stosunek dzien wczesniej,czy nie podmycie sie przed badaniem moze je zafalszowac i dac niepokojace wyniki

Pozdrawiam i zmykam.
Hej Kochane
))
Wczoraj wizyta u lekarza i mnóstwo radości
)) Kruszynka ma 3 cm, widać ładnie rączki i nózki.. nawet pokazywał mi paluszki u nóg.. mówi: "proszę mi uwierzyć... tu są paluszki..." hahaha..... nic nie widziałam
))
Czy wiecie może co z Emih ????? Myślę, że skoro tak długo się nie odzywa to może faktycznie pojechała do szpitala i tam jest pod fachową opieką.....
Newfie!!!! Trzymam dziś kciuki za Twoją wizytę
))) Na pewno wszystko będzie dobrze
)))
Wczoraj wizyta u lekarza i mnóstwo radości
Czy wiecie może co z Emih ????? Myślę, że skoro tak długo się nie odzywa to może faktycznie pojechała do szpitala i tam jest pod fachową opieką.....
Newfie!!!! Trzymam dziś kciuki za Twoją wizytę
he heJa też jak dostaję łupież to stosuję Clear, po kilku myciach przechodzi.
A kwitnący wygląd, hmmmm, nie tym razem, włosy sianowate, z wyjątkowo wyblakłym kolorem, wypryski na twarzy, ale chociaż niewielkie, za to naczynka mi już wyłażą
, w pierwszej ciąży wyglądałam jak alkoholiczka miałam poliki całe różowe i zeszło dopiero po kilku tygodniach po porodzie, robi się ze mnie brzydula ;-)
.

Mi tez krąży po glowie Emih...
reklama
Ana79... mam to samo
nie czuję się specjalnie dobrze, gdy rano w lustrze widzę pryszczate babsko z worami pod oczami... W aptece babka poleciła mi maść cynkową - lekko przysusza i ponoć jest bezpieczna.... więc chodzę jak szanowny małżonek nie widzi nakropiona w białe kropki...
))