reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
A nie ma jakichś głupich przesądów co do obcinania włosów w ciąży ?
Bo i mnie ochota naszła jak czytam te wasze posty, a włosy mam długie i non stop sie elektryzuja .

Jejku piszecie i piszecie jak kogos 2 dni nie ma to ciezko nadrobic to czytanie :)
W poprzedniej ciazy wcinalam ogorki i kwasne i byl chlopak wloskow tez mialam jakby wiecej

perla pokrecony temat trafny jak najbardziej

Co do wlosow tez obcielam bo mnie meczylo zeby cos zmienic ;) teraz zaluje bo nie moge zwiazac ale w efekcie koncowym jest wygodniej :)

Ta ciaza zupelnie inna niz poprzednia, mdli mnie na okraglo i tylko ciastka bym jadla, syn mi dzis przyniosl prince polo patrzyl na mnie z niedowierzaniem bo mine mialam pewnie jak pani z reklamy ale bylo przepyszne.

vanilka jak mozna ciezarnej nie dowiezc ptasiego mleczka dzwon do nich predziutko ;)

Ashika ja też tak słyszałam:tak: Mnie od kilku dni boli krzyż,ale bardziej na dole... Myślałam, że to od siedzenia i nic nie robienia;-) Poczytałam trochę i niestety może to być od zbyt szybkiego przybierania na wadze:zawstydzona/y: No i się załamałam. Nie mam działającej wagi i może dobrze. Staram się nie objadać, ale siedzenie w domu sprzyja niestety tyciu. Do gimnastyki ciężko się zmotywować.:sorry: A przede mną Święta...

mruczka tez powiedzialam ze waga to moj wrog teraz i juz w lazience nie stoi ;)) Fakt siedzenie w domu sprzyja wiazaniu sie sadelka dlatego szukam i nosze sie z zamiarem zapisania na jakies zajecia od nowego roku np na joge bo w domu to nie ma sily nic mnie nie zmusi jedyna gimnastyka to do kuchni poszperac czy cos slodkiego jeszcze gdzies sie uchowalo ;)

Myszami to ja strasze mojego M jak mi nie chce isc czegos kupic ;-);-);-)
Ja sobie dalam max 12-14 kg ..ale jak znowu bede puchla to bedzie i 25 :-(

Ostatnia edycja:
Vanilka
ptasie mleczko było moim pierwszym daniem jak się dowiedziałam, że jestm w ciąży:-)
a teraz właśnie konsumuję moją pierwszą ciążową mega zachciankę - sushi :-) chodziło za mną od dłuższego czasu, a właśnie sobie spontanicznie zrobiłam - ze zwykłego ryżu, z tuńczykiem z puszki, z piklami zamiast avokado i zajadam się pyyycha!

Vanilka
ptasie mleczko było moim pierwszym daniem jak się dowiedziałam, że jestm w ciąży:-)
a teraz właśnie konsumuję moją pierwszą ciążową mega zachciankę - sushi :-) chodziło za mną od dłuższego czasu, a właśnie sobie spontanicznie zrobiłam - ze zwykłego ryżu, z tuńczykiem z puszki, z piklami zamiast avokado i zajadam się pyyycha!
smacznego :tak:

reklama
vanilka nie strasz ja w poprzedniej ciazy przytylam ok 28 i wlasnie glownie przez to ze puchlam i zatrzymywalam wode a jak sobie porzypomne ze cale lato w upale przechodzilam z brzuchem to az sie boje
Synus urodzil sie 20 wrzesnia dopiero jak bylo 2 dzien chlodno pamietam ze do szpitala pojechalam jeszcze w sukience bez rekawow i w sukience wychodzilam nie chcialo mu sie upalow ogladac jako noworodkowi :)
Teraz sie smieje ze po porodzie zrobi sie chlodniejsze lato a co ma grzac to bedzie grzalo do polowy lipca ;)))
Boje sie tego puchniecia bo ostatnio to ledwo chodzilam tak mialam zapuchniete nogi :(

Do góry