reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam sie po kilkudniowej przerwie;-)

Odpuściłam sobie pisanie ostatnio, bo nie najlepiej się czułam (przez te zasr.... zatoki). Nie wiem kiedy nadrobię braki, bo tyle naskrobałyście:-).

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja mam jutro o 20.00 i juz się strasznie denerwuję:tak:. Muszę się czymś zająć żeby nie rozmyślać, bo ciągle w głowie siedzi mi newfie...

Co do witamin, to ja polecam elevit, koleżanki brały, mój lekarz też o nim wspominał, ale że od 2 - go trymestru;)

Ostatnia edycja:
reklama
mammi Powodzenia :happy:
Wreszcie wyprostowalam sobie wlosy ,podmalowalam sie i moge powiedziec ,ze wygladam jak czlowiek :tak:

atabe moze jakies fajne zestawy perfum ?Albo pizamki :happy:moze cos wspolnego ?

atabe, a może dla mamy jakiś kuferek na biżuterię (każdej kobiecie się przyda), a tacie karafkę do alkoholu, może z kieliszkami,albo jakiś fajny likier do tego:-)
Ja tak o tym alkoholu, bo strasznie chce mi się wina, albo jeszcze lepiej grzanego,mmm...

Ostatnia edycja:
no właśnie myślałam nad czymś wspólnym, tylko co:shocked2: książki odpadają... dzięki za propozycje i rzucajcie nimi dalej;-)

pościel własnie niedawno od nas dostali, ale coś do domu to dobry trop;-) musze poszpeać w necie może coś mnie natchnie... swoją drogą, ja naprawde nie znoszę robić zakupów:zawstydzona/y:

co robicie na obiad? bo głodna się robie:-p

Ja już zrobiłam:-). Pomidorową mam jeszze z wczoraj, a na drugie indyka w warzywach chińskich do tego sos chiński ze słoika. Oczywiście z ryżem. Nie wysilam się zbytnio przed świętami, bo jutro czekają mnie sałatki i smażenie karpia w ilości 5 kg. I mój mąż to wszystko zje do niedzieli;-).

Atabe - a może coś ze sprzętu żelazko albo ramka cyfrowa do zdjęć!! Ja moim kupiłam gliniany komplet do grzańca podgrzewacz + dzbanek + 4 kubczki z uszkiem i do tego każdemu po książce z interesującej go dziedziny!!

U mnie na obiad dziś podsmażane ziemniaczki, mielone kotlety i ogóras kiszony!:-)

aisim właśnie miała być cyfrowa ramka, ale nie doszła:wściekła/y: i teraz nigdzie nie mogę już żadnej ładnej znalezc:no: kupiłabym jakiś dobry alkohol, ale ślinka mi będzie ciekłą jak zobacze jak oni piją a ja nie:zawstydzona/y: szukam właśnie pomysłu w necie- może zdąże ;-)

reklama
może być zkiepsko z dostawa do świąt!1 Już dziś wtorek jakby nie było!!:-(
Moze szukaj czegoś na allegro z okolic swojego zamieszkania żeby można było odebrac osobiście!! Powodzenia - napewno coś się uda jeszcze wybrać!:-)

Do góry