reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Witam- i ja zdecydowanie lepiej sie juz czuje, wiec wydaje mi sie, ze tak po prostu juz jest- w pierwszej ciazy mdlosci i zle samopoczucie mialam do 4 m-ca czyli o miesiac dluzej niz teraz...ale nie narzekam;)Ostatnio tylko moj kregoslup sie odzywa-jak przy pierwszej ciazy tzw. rwa kulszowa...dzidzius zapewne jak w poprzedniej ciazy uciska na jakis nerw...szczegolnie jak troszke poruszam sie, polaze itd...a wieczorami jak juz jestem zmeczona to brzuszek pobolewa i marudna sie robie...ze hejjj...Wczoraj troszke sie przestraszylam- bardzo bolalo mnie z ok 20 min zlewej strony...ale tak wyzej nawet niz pepek...jakas kolka czy co...?pozdrawiam!

reklama
arlecia, rusalka, atabe - póki jesteście czekam na wasze dane na priva lub maila!!:-) bo zaczęałm tworzyć listy regionalne!:tak:

oczekiwanie wierzę,że wszystko będzie dobrze:tak:
Ja też uważam,że stres i niepewnośc co z dzieckiem może bardziej zaskodzić niż USG.

Witam poświątecznie :-), dobrze, że już koniec tego obżarstwa :zawstydzona/y:;-).

Mam sugestię co do listy

Niech lista będzie podzielona na województwa, np:
pomorskie:
geperty.....
emih........
podlaskie
itd.
Dane: imię, nazwisko, miasto, wiek (wg mmnie konkretnie data urodzenia, żebyśmy wiedziały kiedy życzenia składać ;-)), numer telefonu i (nie lub) e-mail.
A potem każda forumowiczek z listy dostanie listę na swojego maila, tym samym nikt obcy nie będzie miał dostępu do naszych danych :tak:.

Cześć i czołem, witam się poświątecznie moje drogie...

Święta były bardzo przyjemne, moja mama zareagowała pozytywnie na ciążę, czego się troche obawiałam więc kipię szczęściem :-D A brzuszek poświąteczny wygląda juz jak worek Mikołaja ;-)

U mnie objawy też zelżały, choć np wczoraj z rana jeszcze kibelek przytuliłam :baffled: Ale wzdęcia już nie takie, piersi nie bolą aż tak, choć już rozmiar większe :szok:

Oczekiwanie, trzymam kciuki, myśle ze wszystko będzie dobrze :tak: Ania- pestka- powrotu do zdrowia życzę...

Aisim- jesteśmy wdzieczne że się tego podjęłaś :tak: Uważam ze wszystko jest ok, choć nazwisko chyba nikomu do szczęścia potrzebne nie będzie :confused: zaraz wysyłam dane... Co do Pomorza- pewnie trzeba będzie faktycznie nas z jakimś pograniczem połączyć bo jest nas trzy (Geperty, Ana79, które się odzywamy na ogólnym :dry:)

Maaajka, bardzo mi przykro....

TRZYMAM KCIUKI ZA WSZYSTKIE BADANIA USG, ja się nie decyduję. GRATULACJĘ POZYTYWNYCH WYNIKÓW PEPPA :tak:

Mammi.. ślicznoto, czemu tak późno zdjęcie dołączyłaś? :confused: :tak: Fajnie, bo dojrzałam i inne twarze w awatarkach (madzik1980:-) SUPER< Vanilka z brzuszkiem :-)), jakoś mniej anonimowo się zrobiło :-D

A gdzie Joaszka... faktycznie dawno jej nie było. Dobrze, ze choć od KArolci jakieś wieści, kolejne dni pewnie przyniosa jakiś wieści... CZEKAMY

Ostatnia edycja:
dziewczyny zaczęłam już coś tworzyć!! zobacze ile się nas zgłosi na tej podstawie zweryfikuję listę i postaram się to jaoś sensownie podzielić na regiony!!
Co do przesłania danych same zdecydujcie czy prześlemy dane wszytkim czy tylko liderce regionalnej!! ale napewno nie będą widniały na ogólnym to Wam obiecuję!!

Fajnie że już na forum wracacie powoli bo jakoś smutno tu było bez was. Zaglądałam w świeta ale straszna pustka była.....:-(

reklama
wiekszość dziewczyn podaje mi nick, imię i nazwisko, miasto, wiek , maila lub tel kom!!
o dacie urodzenia nie pomyślałam Przepraszam:-(

Do góry