reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

reklama
Dziewczyny ja to sama nie wiem, mam mętlik w głowie. Generalnie mam umówioną wizytę 8.01, ale nie mam w planach żadnego USG no i się zastanawiam jak mam wiedzieć, że z dzieckiem wszystko dobrze. Mam super lekarza, ale nie mam z nim żadnego kontaktu np tel. itp. Powiem wam że z tymi lekarzami i prywatnymi klinikami to też nie jest tak różowo.
A mam do was pytanie, jak jesteście chore czy przeziębione to idziecie do internisty czy ginekologa. Bo moja bratowa opowiadała, że jak zachorowała, to internista powiedział, że nic jej nie przepisze, tylko ginekolog bo on najlepiej wie

Madziu ja też jutro wybieram sie na zakupy,do tego sklepu "Brzusio mamy" do M1. Moze się gdzieś spotkamy :)

Co do tego usg to miałaś pecha,mnie to badał 30min,zdjecia fajne dał na płytce,następnym razem też zapisz się z rana. Zapisywałaś się później niz ja,pewnie miejsc juz nie było

Też już uciekam powoli do łóżeczka,dobranoc:-)

Chciałam Was poinformować ze na dzien dzisiejszy udało mi się zebrać dane od 22 lipcóweczek!! Nie jest źle jak na jeden dzień!!
Jutro zacznę to segregować w grupy!!

Teraz zmykam już spać bo jutro pobudka o 6 !! bo do pracy idę!!
Miłego wieczorku!!:-)

:-( chcialam wybrac sie wczesnie do lozeczka a tu nici bo przytulamy sie w lazience nadal:-(
az sie M zdziwil ile mozna :no:

a jutro ciezki dzien nas czeka bo siostra ostatni dzien w kraju i umowilysmy sie na jakies zakupy przed jej wyjazdem :wściekła/y:

czesc dziewczyny!!
Widzę pustaka a tu juz przed 10!!
Ja od 7:30 jestem już w pracy!! ale jakoś kiepsko się czuję chyba jakieś choróbsko nadchodzi, boli mnie strasznie głowa i mam katar ((
Mruczka - będę trzymać kciuki,:-) ja też mam dziś wizytę - na którę idziesz??

mruczka aisim trzymam kciuki za wizyty :tak:
ja dzisiaj na etapie zombii:-( zakupow nie lubie ale siostra musi zabrac cos "normalnego" do jedzenia do hiszpanii hihi sa rzeczy ktorych tam nie kupi po prostu i jej brakuje bardzo wiec lecimy na zakupy moze mnie przy okazji uda sie cos zobaczyc w co sie zmieszcze bo moja garderoba sie znacznie uszczuplila szczegolnie jesli chodzi o rzeczy od pasa w dol :-D

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do popoludnia :happy2:

reklama
Czesc dziewczyny :happy2:
Jak to fajnie przespac cala noc i bez meczacego bolu !!!Zabek juz zatruty wiec i nie boli :-)
Kurcze ale jak sie obudzilam i szlam standardowo do wc to odruch wymiotny :confused:znowu powrocily ??:confused:No i znowu mam jazdy z jedzeniem nie mam na nic ochoty .a przez tego zeba i noce nieprzespane schudlam 1,5 kg !!

Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach :tak::happy2::happy2::happy2:

Witam nowe mamy :happy2::tak:

Mruczka ja sie cykam wizyty ..bo to pierwsze usg od 7 tygodnia i jakos boje sie ..ale musi byc dobrze :happy2:

Ashika a Ty znowu z kiblekiem sie sciskasz??biedna :(

atabe jaka Ty ladna w ava :):)

A my w sobote bylismy na wyprzedazach no az szkoda nie isc bo wszystko takie tanie cale 5 funtow ..kupilam sobie spodnie fajne na brzuszek i smgam sobie w nich po domku bo bardzo wygodne ,nowe botki na obcasku do snigania na teraz i jakies *******ki :)

Wogle dziewczyny w pl ma byc znowu zima :)moze i tu dojdzie

Ostatnia edycja:
Do góry