reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Vanilka Dziękujemy.
Specjalnie takie zdjęcie zamieściłam,gdzie tych kilogramów nie widać;-)
Uwierz,że spora ze mnie babka:tak:Na twarzy jeszcze tak nie widać,ale reszta ło matko!!!!Szkoda gadać;-)
aisim nie byłam w C&A za ciuchami ciążowymi.Nie wiesz przypadkiem,czy mają tam dużą roziarówkę?

reklama
Vanilka Dziękujemy.
Specjalnie takie zdjęcie zamieściłam,gdzie tych kilogramów nie widać;-)
Uwierz,że spora ze mnie babka:tak:Na twarzy jeszcze tak nie widać,ale reszta ło matko!!!!Szkoda gadać;-)
aisim nie byłam w C&A za ciuchami ciążowymi.Nie wiesz przypadkiem,czy mają tam dużą roziarówkę?
:-D:-Dto nie jestes sama :happy2::tak:

Mammi - W C&A mają rozmiarówę do 52!! Kochana ale Ty po twarzy nie wyglądasz na duży romiar więc nie przesadzaj!! ale w ciążowych ubraniach mają duży wybór zarówno H&M i C&A.
Ja narazie zaopoatrzyłam sie w spodnie i spódnicę z allegro!! Fajna jakość i cena tez dość niska!:-)
Vanilka - dzieki!!

Mammi - W C&A mają rozmiarówę do 52!! Kochana ale Ty po twarzy nie wyglądasz na duży romiar więc nie przesadzaj!! ale w ciążowych ubraniach mają duży wybór zarówno H&M i C&A.
Ja narazie zaopoatrzyłam sie w spodnie i spódnicę z allegro!! Fajna jakość i cena tez dość niska!:-)
Vanilka - dzieki!!
Prosze :happy2:;-);-);-)

Witamy sie z rana;-) Nas dzisiaj nei bedzie po poludniu bo pojedziemy chyba na USG i na wyprzedaze:tak: Powodzenia na wizytach i czekamy na zdjecia dzidziusiow:-)

Jeny laski ze wam sie chce po tych sklepach lazic:-) my z moim mezem wczoraj pojechalismy do galerii ...myslalam ze szalu dostane!!! Tak sie zmeczylam i wkurzylam na tych wszystkich ludzi. Na te dzieciaki biegajace po tych sklepach. Wszyscy sie przepychli anie przepraszam ani nic....wrrrr.......a chcialam sobie jechc dzis autkiem do lumpka a tu diupa.

Chcialam jechac na badania to sie okazalo ze mam flaka w oponie i musialam jechac meza autkiem. No i do lumpa nie pojade bo maz mi wybyl do Torunia wiec zamulam w chacie::-)

a mam nadzieje ze moze jakies fajne ciuchy wyhacze w jukeju w styczniu;-)

Laski dzieki za info bo nie wiedzialam ze w C&A sa ciuchy dla ciezarowek

Och widzę sporo dzisiaj wizyt, oczywiście kciuki zaciśnięte :tak:.

Tiffi nie wiem jak jest z lekarzem podczas ciąży, na szczęście nie miałam konieczności tego sprawdzać, ale jak się rozchorowałam gdy karmiłam młodego, to lekarz ogólny kazał mi iść do pediatry :tak:, ale pediatra nie była tym zachwycona :baffled:.

Dziś się obudziłam z wielkim pryszczem na brodzie, oprócz tego mam dwa ogromne sprzed dwóch dni :baffled:, wyglądam koszmarnie, a moja koleżanka jakieś 3 tygodnie temu, jak się dowiedziała, że jestem w ciąży to powiedziała "już niedługo zrobisz się cała pryszczata, bo będziesz miała córeczkę" :-D, chyba się do niej przejdę ;-).

i ja się witam z rana:-)

Aisim, poszło na priva

Atabe, masz bardzo fajny typ urody, zawsze mi się takie włosy bardzo podobały, niestety moje są totalnie inne.

Mam nadzieję, że moja infekcja przeziębieniowa nie wpłynie źle na ciążę.

Ja sie wybieram na zakupy w sobotę, mam nadzieję, że jeszcze trochę zostawicie na półkach:-) Oczywiście pod warunkiem, że sie wykuruję do soboty.

A my właśnie zaklepaliśmy tydzień noclegów w białce od 09/01, już się nie mogę doczekać, co prawda ja na nartach nei pojeżdżę, ale i tak się cieszę:-)

reklama
co do ciuchów w C&A chiałam jeszcze dodać że chyba tylko w tych większych są stoiska z ubraniami dla cięzarnych, ale warto sprawdzic!!:-)

Geperty nie martw się mi tez ciągle coś wyskakuje, obecnie mam dwa na brodzie i 2 na czole!! I to takie rosnące ropne....fuj!! Ale co można poradzić!! Trzeba się z tym pogodzić! Ja to juz olewam!!
Wogóle jakoś ostatnio sietaka brzydka czuję i ociężała (:)-(

Do góry