reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

A co do balsamu brązującego dziewczyny to też używam od wczoraj,ale tylko na ręcę,na twarz i dekoldzik zawsze jakiś puderek lekko brązujący i juz,ale blada to jestem,zawsze miałam jasną karnację,ale w lato duzo siedziałam na slońcu,w zime solarek raz na parę tyg i sie opalenizna utrzymała a teraz to blada że szok

reklama
Najlepsze dziewczyny to to,ze jak moja mama była ze mną w ciąży to codziennie piła sok ze świeżych marchewek a jak sie urodziłam z jasną karnacją,a potem przy mojej siostrze nic nie piła....no i ona ma ciemniejsza karnację odemnie!!!!:wściekła/y:

Witam wieczornie:-) Było co czytać!!
Ja miałam dzisiaj fajną wizytę. Mogę brać feminatal, ale dodatkowo witaminkę E.
Mogę nawet na Sylwka wypić lampkę szampana!!:tak:
Dostałam dalej zwolnienie i radę, żeby zgłosić się do rehabilitanta z tymi bólami kręgosłupa. Zazdroszczę Wam tych zakupów, bo mnie nic nie ciągie do sklepów...

Własnie, własnie... soczek marchwiowy to świetny pomysł na nasze przezroczyste, blade buzie... Musze zacząc codziennie kupować taki jednodniowy...

Mruczka- a na co dostałaś tę witaminkę E?

hihi dobre z tym Picollo-tylko to nam pozostało:)
Ja też blada jestem masakrycznie -może balsam brązujący pomoże :)
Idę zaraz spać bo coś mi się ziewa cały czas.
To do jutra dziewczyny:-)

Moj M dzisiaj cos wspomnial o sylwestrze ze znajomi do nas wpadna a ja sie smieje ze ja chodze spac o 22:-D:-D:-D Dziewczyny czy wy wytrzymacie na imprezie normalnie?? Bo ja to chyba nei wytrwam do polnocy:szok: Albo bede spala do 21 i wstane:-D

Moj M dzisiaj cos wspomnial o sylwestrze ze znajomi do nas wpadna a ja sie smieje ze ja chodze spac o 22:-D:-D:-D Dziewczyny czy wy wytrzymacie na imprezie normalnie?? Bo ja to chyba nei wytrwam do polnocy:szok: Albo bede spala do 21 i wstane:-D

oczekiwanie ja tez chodzę wczesnie spac,właśnie juz jestem po kąpieli i ide do łóżeczka i tak śpie do ..... 10-11:szok: Mam wolne więc wykorzystuje. Zawsze bylam śpiochem ale w tej ciąży to jestem podwójnym!!! Ale na Sylwka to się wytrzyma jakoś do rańca,w końcu Sylwek

Dobranoc dziewczyny

reklama
Do góry