reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

Dzamena, trzymam kciuki!!! A opróćz synka, wcześniej miałaś z podobną chorobą? Przepraszam, ze pytam, ale ciągle się waham czy iść na prenatalne, bo w rodzinie nie było przypadków, praktycznie zrezygnowałam, ale ciągle coś mnie tam "za uchem drapie" aby decyzję zmienić póki mam jakiś tydzien czasu...

reklama
Przed synkiem nie było u nas takiej choroby,my sie dowiedzielismy jak miał 3 mies.Starszy syn jest zdrowy,a u małego nie wiadomo czy to po kims czy mutacja genów

I my sie witamy z rana:-) Dzisiaj spalismy do 9 ale nocka byla zarwana przez bol brzucha, chyba wczoraj za duzo chinszczyzny pojadlam:-(

Hej ,wstalam dopiero :zawstydzona/y:ale noc mialam kiepska brzuch cos bolal chyba z nerwow przed dzisiejsza wizyta

karolcia przykro mi
[*]

emih uuu jaki sliczny ava:tak::happy2:wypisuje sie z lipcowek bo same laski tutaj ;-)

dzamena o matko co to za choroba :(

aisim ja tez czekam na relacje z wizyty :tak:

Co do sylwestra to miala do nas przyjsc para z\najomych ale polecieli do pl wiec sami bedziemy ...ale mi to pasi bo do tancow sie nie nadaje i nie wiem czy do 22 wytrzymam :-D:-D

Ide na 12.30 na usg ...pierwszy raz tutaj i stracha mam okropnego :-(bebol mnie boli z nerwow :/

Milego dnia dziewczynki !!to ja tez wrzuce jakies foto co byscie wiedzialy z kim piszecie.tylko tak mi dziwnie bo to forum publiczne nie zamkniete i jakos niechetnie lubie zdjecia wrzucac dla OBCYCH :/

Ostatnia edycja:
Witajcie moje kochane!!
Przepraszam że wczoraj się nie odezwałam, ale pózno wróciliśmy do domu i jak przeczytałam o karolci to sie rozkleiłam strasznie!!
Mieszkamy niedaleko siebie, chodziłyśmy do tej samej kliniki i jakoś tak sie z nią zżyłam i strasznie mnie to poruszyło!! :-(
Domyślam się jak ona biedna teraz to przezywa i jak musi się strasznie czuć!! Mam nadzieję że z jej zdrówkiem będzie wszytko dobrze!! I uda jej się kolejnym razem!!

emih Faktycznie córcia jest do mnie strasznie podobna,ale synek z kolei to wykapany tatuś;-)Jak ból głowy nie przejdzie to chyba pozostaje Ci tylko wizyta u lekarza,może są jakieś środki bezpieczne dla kobiet w ciąży,ale dostępne na receptę.

oczekiwanie wstyd się przyznać,ale byliśmy wczoraj z Izabelcią w Mc Drive po happy meala i taką miałam straszną ochotę na cheesburgera,że wciupałam prawie 2:zawstydzona/y:
Wiem,że to szkodliwe jedzenie,ale miałam strasznego smaka.Potem do samego wieczora cierpiałam -wymiotowałam i było mi niedobrze.:eek:Tak to bywa z gotowym jedzeniem.Pewnie Ciebie też od jedzenia brzuszek bolał.

dzamena powodzenia na badaniach:-)

dzieki, ze się martwiłyście, to miłe jak ktoś o nas myśli ciepło!!
U mnie i dzidzi wszytko ok!! Badania wyszły wzorowo, nie ma się czym martwić! Zaraz opisze na wątku o USG!!

Dzię jestem później, zle dziś spałam, a że do prac nie musiałam wstawac bo mam wolne to pospałam nieco dłużej!!

Geperty - roześlę dzisiaj to o witaminkach wszystkim na maila!!

Listy regionalne mam już stworzone jest nas 28 ale jeszcze napływają dane!!
Myślę ze po Nowym Roku je porozsyłam!!
Podzieliłam je na województwa, ale momentami jest kilka wojweództw wspólnie bo było mało dziewczyn lub po dwie. Opiszę wam kto jest z kim i same zadecydujecie!!:-)

reklama
Będę dziś trzymać mocno kciuki za wizyty!!! :tak:

AA ważną rzecz muszę Wam powiedzieć...takie ładne zdjęcia macie w avatarkach..kurcze same laseczki, a jedna ładniejsza od drugiej!!
SUPER NAPRAWDĘ!!:-)

Do góry