Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

My to nawet sie podniecac nie mozemy:-( Ale jakos to przetrwam, ale nie wiem jak z M bedzie.fajne imiona, ja póki co nie wiem kto u mnie mieszka, choć miałam czuja na poczatku, że dziewczynka, no ale jak się dowiem będę myślała nad imionamitiffi ja już chyba nie pamiętam wszystkich moich propozycjibyły napewno: Dominika, Kalina, Matylda, Roksana, Natasza, Jagoda i Lena...no i jeszcze jakieśale nie pamiętam już teraz naprawde;-)
Jedyneczka u nas głosowanie nic nie daje, bokażdy obstaje przy swoim...
Mammi ja kolejny dowód na to, ze przeczucia się nie sprawdzily co do płci...ciekawe czy u Ciebie się sprawdzą![]()
my byliśmy z Itaki w Sharm el Sheik- w hotelu Amarante Garden:-) dodam, że jak większość rodaków, nie korzystaliśmy z wycieczek oferowanych przez biuro, ale na słynnym Naama Bay jest biuro Abba Sharm, które organizuje wycieczki dla Polaków- Egipcjanie mówiący po polsku i cena o połowę niższa, niż ta proponowana przez biuro podróżyAgatha, to może byś coś poleciła na marzec w Egipcie? nigdy tam nie byłam, więc nie orientuję się gdzie warto jechać. Zależy nam na morzu, ciepełku, fajnych warunkach, all inclusive, no i wycieczce do piramid. Będę wdzięczna jeśli coś polecisz :-)

choc mój lekarz powiedział ze na 80% cesarka kolejna.... watpie w to bo nie ma zadnych przeciwskazan do porodu chyba chciał mnie na duchu podniesc ! hehe pozdrawiam i chętnie będę zamieniac się doswiadczeniami z wszystkimi !!a ja właśnie zjadłam gołąbki:-)A ja wcinam kanapki, rybe po grecku i troche sałatki:-)
a ja właśnie zjadłam gołąbki:-)
kobietki, zapytam niedyskretnie-ile już przytyłyście???
??