Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Posra.. do du....-tekst po prostu mnie zmiażdżył

remont w bloku to nie lada wyczyn. My sami malowaliśmy w zeszłym roku mieszkanie 50m. Liczyliśmy tydzień, a zeszło nam dłużej.cześć dziewczynki i cześć niesforne brzuszki
Życzę powodzenia na dzisiejszych wizytach.
U mnie, jak już wcześniej wspomniałam, zaczyna się remont...
Nie wiem, czy będę miała dostęp do neta, mam nadzieję, że tak
Jeśli się nie uda, to idę na przymusowy odwyk:-) Najgorsze, że nie wiem ile to wszystko potrwa, bo pokój ma ok. 20m kw. a M wolne co 2 dniA te które mieszkają w blokach mogą sobie wyobrazić z jakimi ścianami będziemy walczyć, tragedia...
Ja muszę kupić magnez i zażywać, wczoraj tak się najadłam przed snem, że brzuch to dosłownie miałam kamień... No-spy nie chicałam brać bo nie bolało, ale wzięłam ostatnią tabletkę magnezu z B6...
zalezy od nazwiska i charakteru. Ja np. nie widzę dorosłej osoby o tym imieniu jako drobniutkiej niewysokiej blondynki a raczej taką kobiecą i romantyczną brunetkę ale jednocześnie twardą sztukę:-)
ale jak nie "czujesz" tego imienia dla swojej córci - walcz:-)

HejkaWitamy sie po krotkiej neiobecnosci;-) Troszke duzo jest tych postow wiec powoli soie nadrobie, ale mam nadzieje ze u was ok. U nas dzisiaj pierwszy raz bylo czuc dzidziusia po przylozeniu reki do brzucha:-):-):-):-):-) Ale super odczucie. A tatus neistety akurat wyjechal i dopiero w piatek bedzie mogl sie tym nacieszyc.
Ja tez juz czuje
ale m jeszcze nie wyczuwa 
mammi hehe a wlasnie co przelalam kase za zakupione ciuszki na ebayu
wlasnie tak sie czuje jak napisalam
wiecie co ,pada snieg z deszczem![]()