reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

oczekiwanie, Vanilka fajnie że już czujecie, ja jesio nie czuję pod ręką tylko góre czasem twardą z jednej albo drugiej strony:tak: Mój M się nie może doczekać, ja zresztą też, również ze względu na niego;-)

reklama
Witam dziewczyny z kanapowo - kocykowego raju!:-)
Jak mi dziś dobrze... Nie musiałam iść do pracy:-).
I na tym wspaniałość siękończy, bo katar i gardło ciągle mnie męczą. O kaszlu juz nie wspomnę, bo ten jest najgorszy...:wściekła/y: Dzis mój M był u internisty, odebrać moje l4, przy okazji po dzisiejszym kaszlu nocnym, zagadał go czy nie dałby czegos może mocniejszego na ten kaszel. A tem mu na to, że jest sposób... Skręcić kaloryfery w sypialni na noc, bo trzeba sie hartować. Cyba go p... Przy -10 w nocy, on kazuje mi skręcić kaloryfery. Chyba chce mnie wykończyć na zapalenie płuc. Hartować to ja się mogę, ale nie z moim dzieciątkiem w brzuszku.

Dobra, dośc o sobie... Dziękuję wszystkim za troskę, buziaki za to;-). Nadrobiłam Was tylko częściowo, więc zmykam dalej czytać:-).

Witam Kochane!!
Moja siostra jest Jagoda i w sumie bardzo lubi swoje imie:-)
Aisim dobrze,że idziesz na L4:tak:
Ja w sobotę byłam na zakupach i potem tak mnie zmogło,że leżałam cały dzień, a mój M sprzątał do 22:happy2:
Wczoraj byłam u teściów i szczerze mówiąc mam już dość opowieści, jak to teściowa wszystko robiła i pracowała do końca ciąży i super się czuła. Dokładając do tego mojego dziadka, który snuje opowieści o kobietach rodzących na ściernisku:confused: MASAKRA

Jutro mam USG a dzisiaj trzymam za wszystkie wizyty kciuki:cool2:

Mruczka a jak wołaliście/wolacie na siostre? poprostu Jagoda, czy jaioś inaczej?
powodzenia na jutrzejszym usg:tak:

kasik niezła terapia, zamrozić pacjenta:shocked2:gdzieś czytałam że hasco-sept można psikać gardło w ciąży ale może doczytaj dla pewności;-)

mruczka takie opowieści są najlepsze. Czasem mam wrażenie że starsze pokolenia krytykują nas z czystej zazdrości że obecnie mamom jest jednak łatwiej - pampersy itd. Co nie znaczy że czujemy się lepiej niż one w swoim czasie, po prostu mamy myślę większą świadomość , większe wymagania i odwagę walczyć o swoje :tak:A już najlepsze jak mężczyzna się wypowiada jak to kiedyś kobiety....Nawet sobie taki mądrala nie zdaje sprawy jak się kobiety wówczas musiały namęczyć w tym jego obsługując:wściekła/y:

reklama
Do góry