reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipiec 2010

ale miałam fajny dzien dzis,najpierw dowartosciowałam sie tym ze obciełam syna a pózniej poleciałam do fryzjera no i udało mi sie wcisnąc podciełam włosy około 5 cm albo i wiecej i mam grzywke ,czuje sie super bo zawsze fryzjer działał na mnie jak najlepsze lekarstwo ,to mycie głowy i masaz przy tym poprostu mogłabym chodzic codziennie.
vanilka lałam po piwsku w nocy na maksa chyba byłam ze cztery razy w kibelku i dzieki ale jednak latanie pełnym pecherzem w srodku nocy to nie dla mnie

reklama
ja prasuję jedynie pościel. Wcześniej ją krochmalę. Ale ubrań, no za cholerę mnie nikt nie zmusi. My z M wychodzimy z założenia, że co nas nie zabije, to nas wzmocni :-D A brud powyżej centymetra odpada sam. ;-)
Louise chciałam tylko po cichutku nadmienić, że jak Ty weźmiesz tą maryśkę do siebie na 2-3 dni, to ją nam zajedziesz :-D:-D Nie powiem obrotna jest i to bardzo, ale szkoda kobity :-D
Arlecia gratuluję wizyty :tak::happy:
Dzamena widzę że dzisiaj dzień fryzjera :-) Super, że jesteś zadowolona. :happy:

dzamena to ty miałaś dzisiaj dzień fryzurowy:-)ja prawie zasypiam u fryzjera z tej błogości, u w i e l b i a m!

R.usałka witaj w klubie;-)

Pokazałm M ciuszki a on pięknie udał zachwyt, prawie jak kobita, nabił sobie tym u mnie punktów:-)
A wogóle pyta co dziewczyny powiedziały na moją fryzure a ja że nie wklejałam zdjęcia a on na to " w pracy pytam co mówiły!!!":-DHe he pierwsze mi lipcówki na myśl przyszły, to juz uzaleznienie:-D

dzamena to ty miałaś dzisiaj dzień fryzurowy:-)ja prawie zasypiam u fryzjera z tej błogości, u w i e l b i a m!

Pokazałm M ciuszki a on pięknie udał zachwyt, prawie jak kobita, nabił sobie tym u mnie punktów:-)
A wogóle pyta co dziewczyny powiedziały na moją fryzure a ja że nie wklejałam zdjęcia a on na to " w pracy pytam co mówiły!!!":-DHe he pierwsze mi lipcówki na myśl przyszły, to juz uzaleznienie:-D
:-D:-D:-D

dzamena Ale Ci dzisiaj dobrze ;-);-)

po dzisiejszym dniu mam napewno z 2 kg więcej:eek: normalnie caaały dzień jem:happy: teraz jajeczniczke jeszcze wciągnełam i poprawiam czekoladką;-)...

dobre z tymi zdjeciami ,a tak na marginesie to mogłabys wstawic ,ja wstawiłam chociaz chodziło racej o to ze ja przy rusalce wyglądam bardzo grubo .

po dzisiejszym dniu mam napewno z 2 kg więcej:eek: normalnie caaały dzień jem:happy: teraz jajeczniczke jeszcze wciągnełam i poprawiam czekoladką;-)...

To całkiem interesujące połączenie. Najważniejsze że CI smakuje:-D:-D:-D

Znowu spałam w dzień, i zapewne będę się męczyć w nocy. Teraz jak mam ten remont i pozostaje mi do dyspozycji sypialnia w której śpimy, kuchnia i łazienka, czuję się jak w słoiku. Normalnie wścieklizny dostaję....

MARCHEWKĘ pytam czy kupiłeś!!!" :-D:-D:-D:-D

:-Ddobre to było dobre dobre:-D

atabe luzik, pamiętaj tylko że jak się ważysz to odejmuj kilogram jedzenia, bo przecież on tam jest na chwile:-D:rofl2:ważymy się rano dziewczęta a wieczorem unikajmy wagi jak ognia:-p

reklama
Piszę dziś do M eski i tytułuję go bardzo okazale: kapuśniaczku, krokieciku, cukiereczku, ananasku.
Teraz nie wytrzymał wkur*** się, dzwoni i pyta, czy aż tak źle wygląda i dlaczego go tak nazywam? :-D
Powiedziałam, że to wszystko na co mam dziś ochotę... Zrozumiał po swojemu, dlatego chyba muszę się szykować na wieczór :-D:-D

Do góry