reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipiec 2010

witam piękne panie:-)
matko u mnie znowu śnieg sypnął:eek: wczoraj już prawie go nie było, a dziś wstaje i biało:wściekła/y: ale pewnie się chlapa z tego zrobi....JA CHCE WIOSNE!!!
Ewcik ale jak na czczo do tej godziny???:szok: ja bym padła,bo mi się slabo robi jak nic nie zjem...kurcze uważaj na siebie...
kasik ale przygoda z tym piecem niemiła nie ma co:no: dobrze, że już naprawiony!!!
yustynia zazdroszcze tego chudnięcia:tak:
louisie jak remoncik?

powodzenia na wizytach!!!!

reklama
atabe u nas pochmurno i ponuro ale snieg nie pada :nie: remoncik zaczyna sie wymykac spod kontroli.typu ze nagle wyskakuja w trakcie roboty nowe tematy (zwiazane z nowymi kosztami oczywiscie). i to co sobie zaplanowilismy znacznie sie rozszerzylo-niestety chyba kosztem mebli, fajniejszego kibelka, kuchenki elektrycznej itp :dry: szczerze mowiac to wlasnie sie tego balam. nato mias tempo roboty mnie rozwalilo-trafilismy na jakas super ekipe :szok: mowie powaznie-sa swietni-chyba nam zrobia wczesniej niz mowili. naprawde b szybko robia i dobrze :tak: :-) wczoraj wieczorem weszlam a tu od popoludnia mega postep. i b ladny ladziutki sufit... :-) ale sie rozpisalam ide na sniadanko bo juz sie troche miejsca zrobilo-pewnie 2 gryzy i znow bede pelna. a niedlugo wychodze i potem o 17-18 dopiero bede jadla

louisie tak to już jest z remontem-zawsze coś dodatkowego wyskoczy w trakcie:baffled: ale jak ekipa dobra, to napewno wszystko się dobrze skończy:tak:
kurcze zjadlam płatki godzine temu i znowu jestem głodna:eek: to jest jakaś maskara......
chyba zrobie dzisiaj sernik na zimno z brzoskwiniami i galaretką:tak: Vanilka wczoraj mi smaka narobiła i wieczorem kupiłm wszystkie składniki:tak:

yustynia ja ci wierze ze schudlas :-) moja siora w ciazy w 7 miesiacu tez b schudla (a brzuszek rosl) bo stres i nawal zajec z przeprowadzka ii zakupem mieszkania wyciagnal kilogramy :tak: ja mam to co ty-jem malo i starm sie nie jesc swinstw typu frytki hamburgery i czipsy.ale przed ciaza tez nie jadlam. jestem przeciwniczka tego rodzaju zarcia na codzien ale od czasu do czasu zjem ;-) ja mysle ze skorka pomaranczowa to glownie hormony i siedzenie na zadku-przynajmniej u mnie, bo tez juz mi sie robi wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

pisalam juz Wamdziewcztea czesto cellulit w ciazy to tez woda ktora schodzi sliznie zaraz po porodzie(tak mialm w pierwszej ciazy) i skora byla nawet ladniejsza po..:tak:

Ewcik na czczo do 16:30:eek::eek::eek: :szok::szok::szok:..no ja to na bank bym nie wytrzymala...jak nie zjem do 11 juz mam zawroty glowy...bliskie omdleniu...

Witam .
rety,co za noc mialam;/
obudzilam sie o 2-giej i zosnac nie moglam ..i tak z boku na boku do 4 ..potem jako zasnelam ..meczy mnie to bo to juz trzecia noc taka .
Chyba zaczne chodzic puzniej spac .

Powodzenia na wizytach dziewczyny .
ooo Rusalka jest :) Powodzenia dzisiaj i zdaj relacje odpowiednia (pamietaj bo ciekawa jestem co powiedza )

my już po śniadanku
u nas też pogoda nie najlepsza....
aż nic się nie chce....
Ewcik-a co Ci się dzieje z nerkami-jeśli można spytać???
Ania-ostatnio robiłam przegląd w szafie .....spodni to tyle odłożyłam że szok :szok:-bo już ciężko się dopiąć :confused2::-)
Atabe-wiosna dla Ciebie ;-)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:...nteria.pl/40,b74700ea53205510/wiosna_zoom.jpg

wczoraj oglądałam seriale i myślałam że mój mąż padnie ze śmiechu...jak zawołałam go żeby mi przyniósł galaretki w czekoladzie i... UWAGA-parówkę na ciepło :-D

reklama
kasiamaj dzięki za wiosne;-) oby przyszła baaardzo szybko:tak:
Vanilka przekichane z tym niespaniem, mnie M obudził po 1 w nocy jak wrócił i też potem usnąć nie mogłam. A rano tak mnie plecy bolały, ze koniec....to se ponażekałam...

Do góry