reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

kama no nie zazdrość tak- z mojego obijania nici, złapałam zajawkę na sprzątanie i 'wypoczywam' szorując kibelek:-D
anetko na pewno wszystko będzie pycha, a nawet w razie niedociągnięć nie sądzę, żeby ktoś miał odwagę skrytykować:-D

reklama
Dupa,dupa,dupa...
Z zakupów nici.Do mamy wpadła koleżanka i mogę się w noc cmoknąć:-( A taką mam ochotę

Idę coś zjeść na poprawę humoru:sorry2:

oj widac ze piekna pogoda za oknem wyrwala wszystkich z forum i bardzo dobrze!!!korzystajmy poki mozemy:tak:my juz po spacerku i lodach niestety wczesniej niz zaplanowalismy musielismy przyjsc do domciu bo brzuch mi twardnial a przez to cieplo to spuchlam i wygladam jak zapasnik sumo:zawstydzona/y:teraz mocze nogi i rece w zimnej wodzie, bo najwiecej ulgi mi przynosi;-)

Asienka szkoda ze plany nie wypalily.
ewelad nie ma jak to sie zrelaksowac przy szorowaniu kibelka:-D

Cześć dziewczyny.
Jejku jak mnie tu dawno nie było :szok: Nawet nie będę próbowała nadrobić zaległości bo nie dam rady.Ale już się tłumacze co się u mnie działo_Otóż bardzo długo szukałam nowego mieszkania do wynajęcia - co się wkońcu udało - od 2 tygodni już jesteśmy na swoim i spokojnie możemy czekać na naszego synusia.Jak się już przeprowadziliśmy to musieliśmy załatwić internet - a to też troszkę trwało.No i w między czasie byłam na 3 tygodnie w Polsce odwiedzić rodzinkę bo po urodzeniu dzidzi nie prędko się tam pojedzie.Poza tym masa spraw związanych z maleństwem, mieszkaniem, pracą.Aha już jestem na macierzyńskim więc będę teraz miała czas na pisanie z Wami jeśli tylko przyjmiecie mnie tu spowrotem.PS.I jeszcze jedna rzecz - okazało się mój termin będzie szybszy otóż wg.usg wychodzi,że będę rodzić 21-czerwca a nie w lipcu jak to było na początku.Ale nie chce już się przenosić do czerwcówek.Chyba pozwolicie mi tu zostać?? :szok::szok:

Ostatnia edycja:
u nas pokropil deszcz i mam nadzieje ,ze wiecej go bedzie w najblizszych dniach bo mam troszke dosc tych cieplych dni :baffled:troche odpoczynku by sie przydalo od slonka :tak:
bo puki nie urodze to jakos nie mam ochoty zeby bylo na dworze upalne slonko :-p

jedyneczka haha ale mialas grila pelnego niespodzianek :-Dwazne ,ze najadlas sie :tak:

kama no ja dzisiaj wlasnie jakos czuje ,ze napuchlam z deczka poliki jakies wielkie ,race,nogi :baffled:dlatego chce troche odpoczynku od slonca .

anetka mmm smaka na torta robisz :-p

angelie witaj zgubo :happy::happy: wiesz co do terminu z usg to nie wierz w niego tak do samego konca ;-)bo mozesz miec dziecko duze i juz inny termin ;-)lepiej chyba sugerowac sie z om ?
super,ze mieszkanko znalezliscie (my juz dwa mieszki na nowym ) w pl juz odwiedzials,na macierzynskim juz siedzisz wiec teraz czekac do rozwiazania :tak:

ja dzisiaj w Auchanie też wyniuchałam kaktusy :-D Wciągnęłam od razu 2, bo kupować jednego to bez sensu :-)
Teraz strzelam relaksa. Za godzinkę jest u nas koncert t.love, ale jakoś nie chce mi się wychodzić z domu. M gra, ja zaraz też sobie będę. W ogóle byliśmy na piwku i kiełbasce z grilla i spiekło mi pyszczka i w końcu mi piegi wyszły ihaaa. :-)

angelie witaj zgubo :happy::happy: wiesz co do terminu z usg to nie wierz w niego tak do samego konca ;-)bo mozesz miec dziecko duze i juz inny termin ;-)lepiej chyba sugerowac sie z om ?
super,ze mieszkanko znalezliscie (my juz dwa mieszki na nowym ) w pl juz odwiedzials,na macierzynskim juz siedzisz wiec teraz czekac do rozwiazania :tak:

Dzięki Vanilka za miłe przywitanie bo już się bałam,że nie będziecie mnie tu chciały:zawstydzona/y:
Co do terminu to się tak nie sugeruje do końca ale dzidzie mam już od 2 tygodniu obróconą główką w dół, tak jak to wypada ,,książkowo'' w tych tygodniach więc nie wiadomo.Zresztą nie ważne kiedy - ważne żeby było wszystko wporządku.Macierzyński już mam ale chciałam jeszcze popracować, bo wolałam dłużej z dzidzią posiedzieć w domciu, ale pracodwaca tak zdecydował więc tak musi być:wściekła/y:
Ale chociaż troszkę poodpoczywam bo ciągle byłam na pełnych obrotach - teraz już tylko oczekiwanie na maleństwo :-):-):-)

Witam niedzielnie i słonecznie
Mama niedawno wyjechała. MY prawie cały dzień na dworku. Pierw koło domku a póżniej pojechaliśmy na cmentarz
a w powrotnej drodze zajechaliśmy do ciotki M i córcia marudziła że ona chce sie położyć, spać jej sie chce a za chwilke zaczął ją boleć brzuszeki i pojechaliśmy do domu a w domku 3 razy na kibelku ale biegunki nie miała i
zasneła.Mam nadzieje że to jednorazowe. A wczoraj wywieszałam dwa prania Córy bo nie miał kto, później obiad i sprzątanie. a wieczorem
i w nncy to mnie plecy, brzuch bolał i nogi na dodatek zwłaszcza prawa. A mały teraz się rozpycha.

Witam:-)

No to juz po dwoch imprezkach:-) Dziewczyny bardzo zadowolone. Dzis cala gromadkę dzieci zabralismy do Mc Donald's-a-wiec wszyscy szczesliwi.
Do jutra -Dobranoc:-)

reklama
Wróciłam dziewczyny!!
Było bardzo fajnie-czwórka znajomych przyjechała, 2 pary-oni non stop imprezowali ale miło bylo -pojadlam grilla, opalilam się.M mi zrobił sesje na ogródku hihi i mam parę zdjęc,później wkleję.A jeden ze znajomych mial profesjonalny aparat i tez mi robil duzo zdjec ,ale będe je miała w tygodniu :))))Powiem wam ze wypoczęłam i jakoś się zrelaksowałam.
Aaaa i przez ta wyżerkę mam już plus 8,5 kg na plusie , no ale trudno...........
Lecę do wanny a później was nadrobię dziewczyny!!
Buziaki!!

Do góry